Arséne Wenger ismertette a Chelsea elleni meccsre készülő kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

A francia menedzser régen nem tudott ennyire pozitív híreket megosztani a hivatalos sajtótájékoztatóján. Mindenképpen jó hír, hogy nincs újabb sérült a Stoke elleni meccset követően, ráadásul Mesut Özil biztosan bevethető lesz a vasárnapi rangadón, derült ki Wenger szavaiból. A német egy lábgyulladás miatt hagyta ki az előző bajnokit, de a probléma elhárult, így ott lesz a csapatban a Chelsea ellen.

Alexis Sanchez kapcsán csak az eddigieket ismételte Wenger, vagyis, hogy a következő napok döntőek lesznek, de papíron ő is bekerülhet a keretbe.

Azért vannak kételyeink vele kapcsolatban, mert nagyon hosszú ideje nem játszott már, és megvan az esély a visszaesésre, ha siettetjük a játékost. Egy dolog rendben lenni az erőnléti próbákon, egy dolog jól teljesíteni az edzéseken, és egy másik dolog egy, az edzésekhez képest teljesen más intenzitású mérkőzésen játszani. - mondta Wenger.

 

Egy kis idő leforgása alatt meg lehet arról bizonyosodni, hogy a visszaesés esélye minimális legyen. Óvatos vagyok vele kapcsolatban, mert nem engedhetjük meg magunknak, hogy visszaessen, ez esetben nagyon hosszú ideig lenne sérült. Viszont az edzéseken mutatott jelek biztatóak.

Wenger végül három játékosról ejtett még szót. Nagyszerű hír, hogy Francis Coquelin már a teljes körű edzésen van, bár még kell egy kis idő, mire újból a keretben lesz. Danny Welbeck a jövő héten követheti a francia középpályás példáját. Tomas Rosicky is jól halad a visszatérésével, a cseh játékos várhatóan a pénteki U21-es mérkőzésen fog szerepelni először a sérülése óta Arsenal-színekben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

8 éve
Amit írtam, nem vicc; évek óta megfigyeltem, h tavaszra (mikorra már késő a bajnokság szempontjából) az emberek felgyógyulnak, és vissza se sérülnek. Szóval, ha szerencsénk lesz, idén hamar virágba borul az emirates környéke; mert bennünket csak a jó isten menthet meg magunktól (és Wenger hülyeségeitől).
8 éve
Törölt felhasználó
csesznok79 +1
8 éve
Hihetetlen milyen negatívok vagytok. Csak rinyálni és rinyálni tudtok ,(tisztelet a kivételnek). Első a csapat, és csak bömböltök egyfolytában mint a gyerekek. Szépen felépülnek a sérültek és ennyi. Ez nem megye 3 ide kell a megfelelő felkészítés mind erőnlétileg mind szellemileg. Igazolni igazolni 2-3 -5 játékost ész nélkül. szurkoljatok vazzeg ne rinyálj. Ágyúsok!!!!
8 éve
A röhej, h a mi embereink a jó időt várják (bezzeg a Stoke). Ha addig elbukdácsolunk - míg virágzanak a cseresznyefák -, nagyobb orra esés nélkül, ezzel a félbéna, mankós kerettel, akkor nyert ügyünk van. Csak az a baj, h a sz@ros angliában sosincs jó idő :-(
8 éve
Törölt felhasználó
Ha ezt a haldokló lósz@r cselszkijt nem tudjuk megverni, akkor komolyan semmi közünk a PL-hez.
Nincs már muringyó, nem lehet arra fogni, hogy Wenger taktikailag sz@rabb nála.
Ja és mellesleg 2011 óta (van persely mesterhármasával 5-3) a X volt a legjobb eredményünk ezek ellen. Szóval itt lenne az ideje, hogy ennyi év után legyalázzuk őket.
Tegnap a Leichester kiesett, ők is a PL-re mennek. És sajnos nem akarnak leszakadni tőlünk, de a Shitty sem... nem lehet balf@szkodni.

Özil mindenképpen kelleni fog vasárnap, Alexis is jó lenne, de róla tudjuk, hogy amint összekapta magát, kidolgozza a belét a pályán.
Én a vkp szereptől és a csatáraink kétballábától jobban félek vasárnap...

Szólj hozzá