Mindenképpen pontot kell ma szereznie az Arsenalnak ahhoz, hogy ezt a fordulót is a tabella tetején zárja a Wenger-csapat.

A Stoke az utóbbi néhány évben rendkívül sikeres a londoniak ellen, már ami a hazai pályán megvívott mérkőzéseiket illeti, utoljára 2010 februárjában tudtak 3 ponttal távoni a vendégek.

Ami mindenképpen nagy csapás az Arsenalnak, hogy Alexis Sanchez mellett Mesut Özil sem utazott el a csapattal, a német egy apróbb lábsérülés miatt hagyja ki a mai találkozót, de elméltileg nincs szó komoly problémáról. Elneny a padon kezdi a mérkőzést.

A kezdőtizenegy: Cech, Bellerín, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Flamini, Ramsey, Campbell, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Giroud

A kispad: Ospina, Chambers, Gabriel, Gibbs, Elneny, Arteta, Iwobi

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (56)

8 éve
Hm, na megnéztem... Cech-en kívül nem is tudom... a védelemből nekem még mindig Merte az, aki lehozza nagyobb hiba nélkül a meccseket. 56p: Kosit megverik (Cech bravúrral véd), 65p: Kos megint nem blokkolt (meg sose blokkol, Cech megint véd). A két szélső védőnk jobb, rosszabb volt, de támadásban nem tettek semmit hozzá. A középpályán (Flamón kívül, aki épp magához képest jó is volt) csak Campbell játszott, adott 3 Özil szerű passzt, de ő is sok labdát eladott, ahol lehetett volna jobbat húzni, rosszat húzott. Ox és Walcott továbbra is =0, de tegnap Ramsey is csatlakozott hozzájuk. Giroud-nak volt 2 nagy ziccere, mindkétszer a kapus bravúrosan védett, meg hát ő az aki küzd mindig. Iwobi meg olyan jó-jó, de azért több kell, ha valaki beáll és lendíteni akar a csapaton. Szóval... nem volt egy nagy élmény. Aron21, én nem láttam Wenger taktikai trükkjeit?! Amúgy Adrian Clarke elemzése (regizni kell, de hagyja): http://player.arsenal.com/matches/g803372/video/7281/the-breakdown-stoke-city-a ... Kos, Ox hibák, Merte, Flamó jó megoldásokkal... (lehet értek a focihoz?!)
8 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió, itt megtalálod: http://www.fullmatchesandshows.com/

Ha félre tudod tenni a játék semmilyenségét, akkor érdemes szerintem megnézni, hogy mit leművelt a színfalak mögött a mágnes táblán a két edző és Wenger mennyire jól felkészítette a csapatot. Ezért mondogatom továbbra is azt, hogy Wenger nagyon, de nagyon is fejlődik. Egyébként a mai meccsért nem csak én emelem meg a kalapomat előtte, hanem olyan BBCs szakértők is, mint Alan Shearer például (és tényleg például, ezt nem csak azért írtam ide, hogy ne úgy tűnjön mintha csak ő tette volna. :D).
8 éve
Törölt felhasználó
Pinokkio, 70. perctol nezd, mert Iwobival jobb egy kis kreativitas, elotte 1,5 erdemleges helyzetunk volt. Szepen se jatszottunk, biro elfelejtett kiosztani rengeteg lapot es egy tizit. Szar meccs volt. Pontatlanok is voltunk.
8 éve
Nem láttam a meccset, akkor ne is nézzem vissza?
8 éve
Törölt felhasználó
Ma egy gyenge középcsapat voltunk klasszis kapussal.
A keretünk vicc, Arsenal72 a szívemből szólt.
Most nem idézném, hogy Wenger hogyan nyilatkozott az újságíróknak az átigazolási szezonról, de ha csak a fele igaz lenne, akkor már ötöt igazolt volna.
Vén majom, csak ül a pénzeszsákon.

Szólj hozzá