Arséne Wenger ismertette a vasárnapi, Stoke elleni mérkőzésre készülő kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket. 

Jó hír, hogy a Liverpool elleni bajnokin nem történt sérülés, ám a keretben így is történhetnek változások.

Mindenképpen jó hír, hogy a szövetség regisztrálta a csapat új érkezőjét, Mohamed Elneny-t, így az egyiptomi játékos is a kerettel tarthat a vasárnapi mérkőzésre. Azt azonban Wenger még nem döntötte el, hogy a kezdőbe nevezi-e a középpályást.

Alexis Sanchez játékára is jó esély van, bár a francia menedzser még mindig kockázatosnak nevezte a chilei játékát. Alexisnek a pénteki és a szombati edzéseket kell abszolválnia ahhoz, hogy felmérjék az állapotát, Wenger szerint a játékára 60% az esély.

Tomas Rosicky a héten kezdhette el ismét a teljes körű edzésprogramot a tavaly augusztusi sérülése óta, de egyelőre nincs meccsfitt állapotban. Wenger szerint vagy egy U21-es meccs kell a cseh középpályásnak, vagy még több edzés, mire újból a pályára léphet majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

4 éve
Campbell azért inkább csatártípus, én Oxot hagynám középen.
4 éve
Remélem Campbell játszik középen, mert Ox miden második labdát elszórna abban biztos vagyok. Amúgy tök jó, hogy Sanchez a keretben van.
4 éve
Na gyerekek, ennél rosszabb kezdőt el se tudnék képzelni. :D Ha ezt a meccset megnyerjük...
4 éve
Törölt felhasználó
Vicc a kezdőnk. Remelem a gyorsasag eleg lesz:D
4 éve
Off: Lacazette lenyilatkozta, hogy nyáron távozna a Lyon-ból, méghozzá a Premier League-be. Szerettem volna már tavaly is, ha hozzánk jön, de idén nyáron végre Ő is nyitott lesz a váltásra. (elvileg)

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek