Az első helyezett Arsenal a nyolcadik Liverpool otthonába látogat a Premier League 21. fordulójában.

Mindkét csapatnál sok hiányzó, bár a hazaiknál több olyan játékos is tudja vállalni a játékot, akik esetében ez nem volt még biztos a hét elején.

Wenger négy helyen változtat a szombati csapathoz képest, így Mertesacker, Monreal, Flamini és Mesut Özil is visszatér a kezdőbe.

Kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Campbell, Özil, Walcott, Giroud

Kispad: Macey, Gabriel, Chambers, Gibbs, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Iwobi

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (108)

8 éve
Elneny jól beszél angolul, mégha az arsenal.comnak először arabul adta az interjúját. De beszél angolul. Wenger nagyon akarja, hogy ott legyen a Stoke ellen, ehhez a szövetségnek holnap délig legkésőbb be kell regisztrálnia (elvileg meglesz). Szerintem könnyen lehet, hogy ott lesz a kezdőben vasárnap. Kéne, mert Flamini ámokfut.
8 éve
Törölt felhasználó
Arsenaldenis, Elneny állítólag az "interception"okben jó, ez pedig jó helyezkedésre utal.
8 éve
Törölt felhasználó
Anno Monreal egy edzés után kezdett, pont a Stoke ellen, szóval ez akár még jó ómen is lehet :D viccet félretéve számomra döbbenetes, amit Flamini csinál, persze látszik rajta, hogy odateszi magát, küzd, de amit a helyezkedésével leművel, az félelmetes. Rengeteg teret adott a pool középpályásainak, ez pedig ismerve a képességeiket, valamint, hogy Klopp az edzőjük, végzetes. Legszembetűnőbb a kifejelt/lepattanó/blokkolt labdáknál, melyek esetében általában a védőkkel egy vonalban helyezkedik, többnyire senkit se fogva, miközben a második hullámban érkezők lazán lőhetnek. Elnenyvel kapcsolatban bennem csupán az merül fel kérdésként, hogy védekezés esetén hogyan helyezkedik, illetve taktikailag mennyire fegyelmezett. Utóbbi esetében vannak intő jelek Coquelinnel összehasonlítva (igaz ő rendkívül konzervatív vkp), de ha ezen kérdésekre "pozitív választ tud adni", akkor számomra egyértelmű, hogy betonbiztos helye van a kezdőben, amíg Coquelin vissza nem tér.
8 éve
Törölt felhasználó
Touré5, nekem valahogy az az érzésem, hogy hasznos kerettag lesz rögtön Elnenybol, meg ha nem is feltétlenül kezdő. Nem igazán tudom megmondani, hogy miért de ez az érzésem. Talán azert mert Gabrielnel pont lehetett előre látni, hogy kicsit kockázatos az elején bedobni a mely vízbe, de Elneny más típusú embernek es játékosnak tunik.
8 éve
Törölt felhasználó
Touré5: Egyiptomban sokan tudnak angolul. Baselben egyébként német a hivatalos nyelv, szerintem Elneny is beszél valami európai nyelvet, mert az arabbal aligha tudna érvényesülni.

Szólj hozzá