Joel Campbell szerint a futballban minden a pillanatról szól, és ezért is igyekszik minden lehetőségét kihasználni, amikor a pályán van.

A Costa Rica-i támadó jó formában van az Arsenalnál, kiszorította az állandó kezdőből Alex Oxlade-Chamberlaint, legutóbb, a Sunderland elleni FA-Kupa mérkőzésen pedig gólt is szerzett.

Azzal Campbell is egyetért, hogy keményen kell dolgoznia, hogy ez továbbra is így maradjon, de igyekszik mindent napról napra kezelni.

Az a helyzet, hogy én csak a munkámat végzem. Igyekszem a legjobbamat nyújtani a csapatért és kihasználni minden egyes pillanatot. Hála Istennek, a dolgok jól mennek. - mondta Campbell.

 

Én is csak a csapat egyik tagjaként látom magam, se többnek, se kevesebbnek a társaimhoz képest. Ez a sport ilyen.

 

Minden megváltozhat egyik napról a másikra. Most itt vagy, de sosem tudni, hol ér a holnap. Ma még a kezdőben vagy, lehet, holnap már a kispadon. A futballban minden a pillanatról szól, és mindent ki kell használni.

 

Nyilvánvalóan, ha valaki keményen dolgozik, előbb-utóbb meglátja van, hogy ennek lesz eredménye. Keményen dolgozok és bízom a képességeimben. Tudom, hogy a kemény munkának és az erőfeszítésnek köszönhetően minden rendben lesz velem. - zárta szavait Campbell.

Arséne Wenger is alig győzi dicsérni a fiatal támadót, a francia menedzser szerint Campbell ennek a szezonnak a Francis Coquelinje.

Joel valamilyen szinten olyan helyzetben van, mint Francis tavaly. Senki sem számított arra, hogy ilyen jól fog játszani, most pedig kiérdemli a helyét a csapatban, készen áll megharcolni a posztjáért és hatékony.

 

Egyetértek abban, hogy önbizalommal játszik, ez a játékából fakad. Most már úgy érzi, idetartozik és van joga játszani. Egy hónappal korábban még nem volt ez így. - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

8 éve
Nyerni kell, GO GUNNERS!
8 éve
Törölt felhasználó
Flamini megint kezd...Rosicky azt hittem legalább a padon ott lesz, de nem. :down:
Remélem nem lesz igazam, de úgy érzem, hogy ma kiszopunk. :shut:
8 éve
Törölt felhasználó
szasza én csak azt mondom, hogy áron alul el lehetne hozni egy nagyon jó játékost, aki amúgy baromi sérülékeny. De egy próbát szerintem megérne, nem a mi pénzünk bánja...
8 éve
welbz93: ha ez poén volt akkor szarul sült el, ha komolyan gondolod látogass meg néhány komolyabb eü kozpontot...biztos ami biztos!
8 éve
Törölt felhasználó
Egy kis bemelegítés....
https://www.youtube.com/watch?v=wJ0jhbtKmxY
A tavai legjobb meccsünk.Szerintem ma is kötelező a győzelem.Hála istennek a mai Pool nagyon tartalékos.Legalább 10 sérültjük van.
Goo Gunners..... 🧀

Szólj hozzá