Arséne Wenger szerint további egy hétig is húzódhat Mohamed Elneny leigazolásának az ügye, miután bürokráciai problémák merültek fel az egyiptomi játékos szerződtetése kapcsán.

Az átigazolás minden szempontból a célegyenesben halad: az Arsenal már hetekkel korábban megegyezett Elneny klubjával, a Basellel, és megvan a megállapodás a játékos és az angol klub között is. 

A bejelenetéshez azonban szükséges, hogy Elneny megkapja az angliali munkavállalási engedélyét, és jelen állás szerint itt akadt meg az ügy.

Wenger ezzel együtt azonban optimista, hogy még a héten elárulnak az akadályok és az Arsenal bejelentheti az első téli érkezőjét.

Arra számítok, hogy Mohamed a csapatunk tagja lesz, optimista vagyok, hogy még ezen a héten megoldjuk a problémákat. Vannak problémák a munkavállalási engedélye kapcsán és néhány különleges papírügyet is el kell intézni, hogy vízumot kapjon. De remélhetőleg ezen a héten pont kerül az ügyére. - mondta Wenger.

 

Amíg nem írtunk alá semmit, addig óvatosnak kell lennünk, de ezzel együtt is optimista vagyok az ügyét illetően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

8 éve
Törölt felhasználó
Tudom hogy nem kell a pánikigazolás,de biztosan lehetett volna egy gyorsabb és jobb igazolást is lebonyolítani...plusz Elneny is akár hiszen az évvégén sokan fognak távozni a középpályáról...Egy topcsapatnál ennyire menjen a filléreskedő politika és Artetákban Flaminikben bízni,már eleve igy nekivágni egy szezonnak,egy szál Coq-al,elég lehangoló tud lenni....Jaj tudom hogy már régóta így megy,de már más szelek fújnak állítólag akkor költsenek is kérem szépen,ha már szabad!
8 éve
Törölt felhasználó
Munkavállalási engedély? Gyerekek, ezt beszoptuk, mert ha ezen múlik, akkor nem lesz belőle semmi. Az utóbbi időben úgy fest, hogy Union Jack-ék sem akarnak több füstös képű arabot beengedni :lol:
8 éve
Törölt felhasználó
Dehogy, le se igazoljuk, ez csak a ködösítés addig. Meg hát Arteta felépült. :-)
8 éve
Törölt felhasználó
Coquelin visszatér mire leigazoljuk.

Szólj hozzá