Arséne Wenger a hivatalos sajtótájékoztatóján ismertette a Liverpool ellen készülő kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

A múlt hétvégi, Sunderland elleni kupameccshez képest egyetlen változás elképzelhető a csapatban a szerdai bajnokira: David Ospina még erőnléti tesztet teljesít majd. Mint ismert, a kolumbiai kapus ágyéksérülés miatt hagyta ki az FA-Kupa meccset, amelyen éppen ő védhetett volna.

Ospinának izomsérülése van, és még fel kell mérnünk az állapotát. Összességében 60% esélyt látok arra, hogy rendben lesz. - mondta Wenger.

A sérülésjelentésében jó hírekkel is szolgált a francia menedzser, hiszen a régóta sérüléssel bajlódó Tomas Rosicky a héten ismét csatlakozhat a teljes körű edzésekhez.

Ezen a héten már visszatér a teljes körű programhoz. Ez fantasztikus hír, hiszen nagyon régóta sérült volt, és jó tudni, hogy egy ilyen kaliberű játékost ismét a keretünkben tudhatunk.

Wenger végül Alexis Sanchez állapotáról osztott meg új információt.

Azt gondolom, a szerdai még túl korai neki, de van esély arra, hogy vasárnap, a Stoke ellen visszatérjen. Alexis mindig játszani akar, ha ráhallgat az ember, még akkor is a pályán lesz, amikor sérült. Igyekszünk elővigyázatosnak lenni. Egy izomsérülés esetében sosem tudhatjuk, mekkora a kockázat. De már nem áll messze a visszatéréstől, ezt az edzéseken lehet látni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

8 éve
Törölt felhasználó
Hát, a Britannia nem az a hely, ahol a sérülésből frissen felépült játékosoknak játszaniuk kellene. Viszont ráférne a csapatra egy Alexis. Szerintem majd becseréli Wenger, főleg, ha az eredmény is úgy kívánja.

Szólj hozzá