Kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscienly, Gibbs, Oxlade-Chamberlin, Chambers, Iwobi, Walcott, Campbell, Giroud

Kispad:  Macey, Debuchy, Arteta, Ramsey, Monreal, Reine-Adelaide, Willock

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (78)

8 éve
Törölt felhasználó
köszi :)
8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy a mai meccset rászántam arra, hogy Chambers játékát figyeljem, úgyhogy akkor már leírom ide is, hátha valakit érdekel:

Az első félidőben nagyon szarul ment neki, pár ígéretes labdakihozatalon kívül, amik egyébként szerencsés körülmények között végződtek, mert el is veszthette volna a labdát, de végül nem így lett (az, hogy ez 3ból 3szor így történt nem véletlen, ezért jár a pont neki). Helyezkedésben tökéletes volt, sokkal de sokkal jobb, mint Flamini. Folyamatosan a megfelelő embert nézte és a megfelelő területet zárta. Mindezektől függetlenül azonban rettenetesen gyenge volt a szerelési mutatója és jópár olyan szituáció volt, ahol Flamini megszerezhette volna a labdát, Chambers pedig még csak meg sem próbálta. Szerintem ez a harapós játék (Pinyő a mesterem) az, ami egyenlőre nagyon hiányzik Calumból és ez nem csak a vkp posztra igaz.

A második félidőben már jobban tetszett, de az igazat megvallva igazából sem jó, sem rossz irányba nem változott a játéka, annyi történt, hogy a hülye Sunderland visszahúzodott, így jóval kevesebb dolga volt, viszont a passz és előre játékban nagyon szépen kivette a részét.

Összességében tehát akárhogy is, de Chambers sajnos biztos nem lesz az év Coquelinje, de a játékintelligenciája meg van ahhoz, hogy 1-2 éven belül nagyon fontos tagja legyen a csapatnak. (ezeket természetesen nem csak a mai meccsből vontam le, hanem összességében az összes cameojából, illetve a Bournemouth elleni játékából is)
8 éve
Törölt felhasználó
8 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Sajnos lemaradtam a meccsről, hol tudnám visszanézni?
Előre is köszi a választ.
8 éve
Törölt felhasználó
James ilyen elemzés után szerintem edző lesz belőled.

Szólj hozzá