Arséne Wenger elárulta, nem számít könnyűsúlyú Sunderland együttesre mindazok ellenére, hogy a Fekete Macskák menedzsere, Sam Allerdyce a napokban úgy nyilatkozott, a feszített bajnoki menetrend és a kiesés elől való menekülés miatt nem a legerősebb felállás bevetését tervezi a hétvégi Arsenal elleni FA-Kupa meccsükön.

Már elég régóta vagyok a szakmában ahhoz, hogy Sam Allerdyce csapatától ne számítsak semmilyen gyengeségre, mert elég jól ismerem őt ahhoz, hogy tudjam, a Sunderland elhivatott és motivált lesz, teljesen mindegy, kik játszanak majd. - mondta Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján.

 

Senki nem mondhatja a PL-csapatokra, hogy gyengék lennének, hiszen minden egyes gárda 25 fős keretét olyan játékosok alkotják, akik megütik a bajnokság szintjét.

 

Az FA-Kupa egy remek versenysorozat. Mint ahogy mindenki, mi is törődünk ezzel a szériával, hiszen mindenki arról álmodik, hogy megnyeri azt. Persze akadhat néhány klub, ahol a prioritás más a szezon ezen szakaszában, ők majd eldöntik, mit tesznek.

 

Mi meg akarunk nyerni minden sorozatot, amelyben elindulunk. Az FA-Kupa is ilyen, számunkra ez egy fontos trófea. A magabiztosság egy összetett dolog, nem választható el egyik sorozat a másiktól. Így hát minden energiánkkal azon leszünk, hogy megnyerjük a következő meccsünket, amely az FA-Kupában lesz. 

 

Magabiztosak vagyunk, mert ha úgy teljesítünk, ahogy tudunk, bárkit megverhetünk. Azt már tudjuk, hogy a bajnokság trükkös. Most viszont a saját közönségünk előtt fogunk játszani, és jó esélyünk van a továbbjutásra, de tudjuk, hogy a Sunderland veszélyes lesz a kontrákból. Ellenük magyon keményen küzdöttünk a győzelemért.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

8 éve
Arsenalfan25: Vagy távozik...
8 éve
Szegény Debuchy még ilyenkor se játszik. Sokkal jobb játékos ő annál, hogy végigpadozza a szezont. Szerencsétlen Ospina meg nem játszott már hónapok óta, de így is sikerült valahogy lesérülnie.
8 éve
Törölt felhasználó
Elég erős kezdő, több fiatalra számítottam. Remélem azért most nem 10 mp-et fognak kapni. De amúgy ki lesz itt az irányító?
8 éve
Törölt felhasználó
Atyagatya, az igen, ennyit a nagy pihentetésről, középpálya nélkül nehéz lesz, 4 szélsővel mit akarunk, ezért kár Giroudt fárasztani.
8 éve
Törölt felhasználó
Figyeljetek meg hogy ebben a kezdoben Chambers lesz a legkreatívabb játékosunk..

Szólj hozzá