Hasonló kerettel vág neki a szombati FA kupa mérkőzésnek a címvédő, mint tette azt legutóbbi bajnokiján a Newcastle ellen - közölte Arsene Wenger csütörtökön a klub hivatalos honlapjának.

Ami mindenképpen lehangoló hír, hogy Alexis Sanchez továbbra sem elérhető, a chilei december óta nem léphetett pályára combsérülése miatt, felépülése további napokat vesz igénybe.

A hét negatív híre, hogy Alexis még mindig nem áll teljesen készen. Elővigyázatosak vagyunk vele, úgy véljük, hogy szüksége van még néhány napra. Nincs baj, de nem áll még készen.

Tomas Rosicky egyre közelebb a visszatéréshez, a veterán középpályás jövő héttől állhat ismét teljes körű edzésbe, így január végén végre-valahára újra pályán lehet a cseh. Arteta hét közben már kapott 45 percet az ifiknél, a kapitány fitt és ott lehet a keretben.

Rosicky nincs messze, jövő héten már a többiekkel edz, szóval hamarosan újra játszhat. Arteta elérhető.

A hosszú-távú sérültek kapcsán annyit árult el Wenger, hogy Coquelin és Cazrola is jól halad a felépüléssel, utóbbi talán hamarabb visszatérhet, mint azt először gondolták, Coquelin pedig már futóedzéseket végez.

Különösebb változás nincs Santi visszatérésének időpontját illetően. Talán hamarabb visszatérhet egy kicsivel, mivel általában gyorsabban tér vissza a sérüléseiből, mint azt várnánk az esetében. Coquelin és ő is jól halad a felépüléssel.

- mondta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

8 éve
Köszönöm a válaszod, James!
8 éve
Törölt felhasználó
JackOxi: Akpom viszonylag többször kap lehetőséget, bár néha volt hogy a padra se került oda egy ideig, és elvileg nem volt sérült. Kb fele-fele arányban kezdő vagy csere, de teljes meccset alig játszik végig. Mindig csatár, vagy 4-4-2-ben a balon, vagy 4-5-1-ben egyedül. Főleg a lendületét kamatoztatja, szóval akkor előnyösebb, ha az ellenfél fáradt, értsd csereként áll be, de ekkor már a társai is, szóval így sincs könnyű dolga, de erőből is jól tartja a labdát. Kapuig többnyire jól csinálja a dolgokat, csak a befejezés, vagy a kulcs passz nem jön össze, nem koncentrál eléggé. Eddig csak négy gólja és egy assistja van, de legutóbb pl a 19. percben szerzett góljával lett 1-0. Csak 3 meccsen láttam nyár óta, annyi időm volt, meg annyira volt lehetőség, de valószínűleg ma kezdő lesz. Bár stream most sincs. Többségében rendesen dolgozik, de volt már hogy hisztizet, amikor lecserélték.
De a lényeg hogy Walcott miatt ő is esélytelen nálunk, mint Iwobi, és előttük már többen is. És nem is típikus center, szóval Giroud helyét se fogja átvenni, főleg hogy azért fele annyit se mozog mezőnyben, persze lehet center nélkül is játszani, meg Giroud amúgyis fos.
8 éve
James: Láttam, hogy az előző hírnél bővebben beszéltél a fiatalokról. Még egy gondolat erejéig visszakanyarodnék: Akpomról tudnál írni valamit? Ő állítólag nagyon ígéretes, és nekem tetszett is tavaly a játéka a kupában...
8 éve
Törölt felhasználó
Duplázzunk felőlem. PL és BL :D

Szólj hozzá