Kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Ramsey, Flamini, Ozil, Oxlade-Chamberlain, Giroud, Walcott

Kispad: Ospina, Gabriel, Gibbs, Chambers, Campbell, Iwobi, Reine-Adelaide

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (75)

8 éve
Törölt felhasználó
Otamendi lehet, hogy most még flop, de előbb-utóbb azért bele fog rázódni. Melyik védő vette fel azonnal a PL ritmusát? Nem sok.
Valószínűleg nem volt könnyű beilleszkednie az új közegbe, főleg, úgy, hogy már 3 társa volt a védelemben(Demichelis, Kompany, Mangala) és ki tudja, hogy a nyelvet mennyire érti. Egyre magabiztosabb lesz véleményem szerint.
Pellegrinivel szerintem az a baj, hogy későn került a PL-be. Aki előtte követte a pályafutását, tudja, hogy Dél-Amerikában sem volt kutyaütő edző és utána a Villarreal illetve a Malaga kispadján is elért 1-2 igen szép eredményt(BL elő-és negyeddöntő, 2. hely, 4. hely).

JACKOXI! Már ne haragudj, de a fricskáid nem sokat érnek. Nem tudom az emberek mikor fognak leszállni erről a legjobb bajnokság dologról. Nyilván jelenleg ez a világ 2 legdominánsabb bajnoksága, mögöttük pedig ott kullog a német és az olasz, de ne akarjunk igazságot tenni, hogy melyik a jobb.
Az egyik ebben, a másik abban jobb. Számomra mindkettőnek megvan a varázsa.
Egyébként rengeteg La Liga játékos vált be a PL-ben(Agüero Silva, Yaya, Cazorla, Alexis, Mata, Zabaleta, Torres stb.).
8 éve
Törölt felhasználó
Chambersben pedig én tényleg nagyon szeretnék bízni vkp poszton, mert nagyon bírom a srácot, de nemtudok... Én lennék a legboldogabb ember (meg ő :D), ha berobbanna, de a mai kezdő azért árulkodó volt, hogy erre mekkora az esély...
8 éve
Törölt felhasználó
Hmm. Ezt már beszéltük jó ideje jó sok emberrel, hogy középen kinek kéne játszania és én Coq miatt mindig is Cazorlat favorizáltam, mert szerintem ők egészítik ki tökéletesen egymást úgy, hogy közben totális meccskontrollra is képesek vagyunk. A Ramsey-Coq párosnál szerintem ez a meccskontroll elveszne. Pont ezért siratom Schneiderlint, mert vele lett volna a walesi úgy kiegészítve, mint Santi a franciával. Elneny érkezése azért biztató, mert ahogy néztem és ahogy olvastam, ő képes megindítani a támadásokat felállt védelemmel szemben is, így ez nem hárulna Koscielnyre vagy Ramseyre, játszhatnák ők azt, amihez igazán értenek. Csak persze Elnenyről fogalmunk sincs, hogy úgy amblokk milyen szinten van.

Én a kiszámíthatóságtól félek tehát és az elfogyástól. De az elfogyás meg fog oldódni az Athlon által említett trió (lehetséges...) visszatérésével.
8 éve
Ha teljes keretről beszélünk, akkor a Cityé sokkal rosszabb (és nem $ adatokban), mint a miénk. Most kb egyenlő, max egy Özil/Silva különbségnyi előnyünk van.
8 éve
Szerintem nem sokkal jobb a City kerete, mint a miénk, ha egyáltalán jobb... Pellegrinit annyiban megvédeném, hogy ő legalább a támadó foci híve, és nem olyan nagy "mágus", mint pl. Van Gaal a Unitednál. Otamendit pedig nem értem miért nem vált (válik) be, hiszen az előző évben a spanyol bajnokság egyik legjobb védője volt. Talán egy Kompany hiányzik mellé. Mindenesetre részemről ez újabb fricska a "nagy" BBVA liga felé.

Szólj hozzá