Mindössze másfél év után távozhat a csapattól az a Mathieu Debuchy, aki 2014 nyarán nagy reményekkel érkezett honfitárásnak, Bacary Sagna-nak a pótlására.

A 29 éves védő az idei év elején vesztette el állandó helyét a csapatban, jóllehet ebben nagy szerepe volt a sérüléseinek, amivel több hónapot kényszerült a partvonalon kívül tölteni.

Maga a játékos már többször megszellőztette a távozás lehetőségét, ezúttal Wenger sem zárta ki, hogy Debuchy még januárban tovább áll.

Nem lehetetlen, hogy távozni fog.

Örülnék, ha maradna, de meglátjuk mi történik a következő egy hónapban.

- mondta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

8 éve
Flamini visszatér, és egyből kezd...Mertesackernek pedig sosem kell pihenni...
8 éve
Törölt felhasználó
OFF: https://vimeo.com/150420350

Az szerintem egyértelmű, hogy ilyen típusú játékosra van szükségünk (én legalábbis szeptember óta erről pofázok :D), kérdés, hogy a srác elég lesz-e az Arsenalhoz, de én bízom Wengerékben. Tavaly ha Coquelint igazoltuk volna valószínűleg már kilenne végezve virtuálisan a Papa.
8 éve
Törölt felhasználó
Vezetjük a bajnokságot, zsinórban nyertünk két FA-kupát és címvédők vagyunk, de azért szerencse, ha a mi meccsünket adják. El vannak baszva a magyar sportcsatornák prioritásai.
8 éve
Törölt felhasználó
Holnap a Digi1 a mi meccsünket adja!
8 éve
Nyilván pontosan nem lehet tudni, de mikor játszott meggyőző volt, annak ellenére, hogy a padon rozsdásította a lábait az öreg jó ideje. Mások, pl Gibbs sokkal rosszabbul szálnak be ennyi nélkülöztetés után.

Szólj hozzá