Kezdőtizenegy: Cech; Bellerin, Gabriel, Mertesacker, Gibbs; Chambers, Ramsey; Oxlade-Chamberlain, Özil, Walcott; Giroud

Kispad: Ospina, Debuchy, Monreal, Koscielny, Campbell, Iwobi, Rene-Adelaide

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (56)

8 éve
Törölt felhasználó
Szerintem mindenki egyetért azzal hogy kellenek igazolások,minőségi igazolások!... Csatár is kell, de nem Giroud helyett hanem mellé (elé).
Viszont jelenleg a sérüléshullám a legnagyobb érvágás.
8 éve
Törölt felhasználó
Bannoltassatok pont leszarom. 1-2 illetőt is lehetne bannolni amilyen eget verő faszságokat képesek írni. Wilshere van kint jah,mert amikor játszott remek teljesítményt nyújtott és a kedvenceim közé tartozik. Ami zsiruról meg még 1-2 játékosról nem mondható el. Erre a csapatra még ráfér az erősítés csak basztok elfogadni. Ha valami csoda folytán megnyerik a bajnokságot megemlékezés a kalapom wenger előtt. De ehhez több kell mint zsiru meg hogy 5 meccsen vágjon teo 1 gólt.
8 éve
Törölt felhasználó
Jimcer, attól még, hogy az ottani drukkerek közelebb élnek a csapathoz még nem értenek se jobban se kevésbé a focihoz, mint mi. Ezzel kár is jönni, amúgy is, itt is rengetegen vannak, akik ezt vallják.

Az meg, hogy elpattan tőle a labda, néha szerencsésen is elsülhet ám! Itt van pár balfasz mozdulata, amiből jól jött ki. (nem gólos videó, azt most rohadt hosszú lenne végignézni)

https://www.youtube.com/watch?v=83Exjx0PHy0


Ettől függetlenül így is úgy is kiderül, hogy kinek van igaza. Igaz, ha nem leszünk bajnokok, azt tuti csak Giroudn fogjuk elverni.
8 éve
Törölt felhasználó
Elfogultak vagyunk, neked meg Wilshere van a profilképeden - tudod, aki mindig sérült, az utóbbi két évben gyengébb, mint Giroud, civilben nem tud ember módjára viselkedni, ennek ellenére borzasztó pénzt akaszt le hetente, és az az egyetlen mentsége, hogy "nagy Ágyús", bár ezt senkiről se kéne kijelenteni a karrierje végéig. Kérlek, mesélj még! Úgyse hallottam még elég forraltbor-fűtötte hőbörgést így az ünnepek táján.
8 éve
Nem lehetne bannolni az ilyeneket, akik itt oltogatnak mindenkit?

Szólj hozzá