A Leicester City mai veresége megnyithatja az utat az Arsenal előtt a tabella legfelső fokára, ehhez viszont három ponttal kell távozni Öziléknek ma a St. Mary’s-ből.

A hazaiak idén gyengébb formát mutatnak, mint az előző szezonban, de a saját stadionjukban még mindig bárkire veszélyesek tudnak lenni, a londoniak például 3 éve nem győztek mai ellenfelük otthonában.

A Manchester City elleni győztes csapat nem változik, ugyanaz a kezdőtizenegy fut majd ki a pályára, a szenteknél 3 változtatást eszközöl Ronald Koeman menedzser.

A kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Walcott, Ozil, Campbell, Giroud

A kispad: Ospina, Reine-Adelaide, Chambers, Gibbs, Gabriel, Oxlade-Chamberlain, Iwobi

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (62)

8 éve
Törölt felhasználó
Teljesen jól "időzített" vereség volt. Viccesek azok, akik temetik a csapatot.
Ettől még bajnokok leszünk ;-)
Aki még nem látott volna ilyet: ez a boxing day... Nem lehet végig pörögni. Ezért kellett megverni a City-t, és ezért kell holnap kiharcolni a győzelmet. Ha idegenben talál egy gólt a hazai gárda és a spori lezárja a meccset, akkor szépen el kell engedni a 3 pontot és tartalékolni az erőt. Ennyi.
Egyébként is várható volt, hogy előbb-utóbb elfogy a szerencsénk. Amíg Flamini mellett megengedjük magunknak azt a luxust, hogy Campbellt játszatjuk idegenben, épkézláb csapatok ellen is, addig végig ki leszünk téve ennek.
8 éve
Törölt felhasználó
Ugyan ez egy kiábrándító vereség volt, de lehet erre a pofonra szükség volt, nem szabad elhinni, hogy elég csak kifutni a pályára. Tegnap a Soton ellen volt egy 10 perc amikor azt éreztem egyenlíthetünk, azután 1 percig sem.
De idén melyik nagy csapat nem kapott pofont? MU, MC, Chelsea, a Barcelona is kikapott 4-1-re a Celta Vigotól, a Juventus is olyan rossz volt a szezon elején, hogy kikapott az Udinesetől, döntetlent játszott a rém gyenge Frosinonéval, az Intert kiütötte a Fior, mégis elsők.
Ha innen felállunk, akkor nem lesz semmi gond, ez a vereség pedig csak egy kis kijózanító pofonnak marad meg.
8 éve
Törölt felhasználó
Üdv!

Nincs akkora nagy gond ettől a pofontól. Alapból úgy indult, hogy kaptunk egy szenzációs gólt, ami pazar volt valljuk be. Ez meg is tette a hatását, a Soton felpörgött mi nem....ez van, nem is szabadott azt hinni, hogy most minden meccset majd sorba behúzunk itten félig kész csapattal!
Ha mondjuk Ramsey vert volna ilyen gólt mi nyerünk szerintem.... az első gól döntött, ettől függetlenül jó meccseink voltak előtte!
Az a szerencsénk, hogy a többi csapat is botlott (kivéve City) Hétfőn meg Szombaton lehet javítani, két hazai pályás meccs, ha hozzuk őket okék vagyunk.
Go Gunners!

ui: Giroud megérett az Arsenal szintjére, tényleg sokat melózik a mezőnyben is.
8 éve
Törölt felhasználó
Sajnos a szokásos óriási szófosasom miatt mar jópár okoskodó üzenetet írtam azóta, de igen, en is azzal kezdtem, hogy szerintem ez egy kisiklás, a bajnoki eselyunkrol nem árulkodik (fele annyira sem mint a City elleni győzelem).
8 éve
Nem tudunk mit csinálni, ez egy bolond liga.. Maximum minimalizálni tudjuk a számát, de sajnos időről időre bele fogunk futni egy-egy zakóba. A City is már kétszer játszott 4-1-et, ami szintén sok (már ha azt a feltevést vizsgáljuk, hogy bajnokesélyes csapat ne kapjon már négyet...)

Szólj hozzá