Svájci és angol lapértesülések szerint az Arsenal meglehetősen közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Basel 23 éves védekező középpályását, Mohamed Elneny-t.

A Daily Mirror a napokban arról írt, hogy Arséne Wenger hamarosan konkrét ajánlattal jelentkezhet a svájci klubnál azt követően, hogy az Arsenal játékosmegfigyelői az elmúlt hónapokban többször is feltérképzeték Elneny játékát.

Wengernek azért lehet sürgős egy középpályás leigazolása, mert mind Santi Cazorla, mind Francis Coquelin hosszú távú sérülésekkel bajlódik, és valószínűleg márciusnál korábban nem térhetnek vissza. Mindez pedig természetesen kihatással lehet az Arsenal bajnoki esélyeire is.

A Mirror úgy tudja, hogy a francia menedzsernek több kiszemeltje is van a védekező középpályás posztra, de Victor Wanyama (Southampton) vagy William Carvalho (Sporting) sokkal kevésbé mozdítható célpont a téli átigazolási időszakban, mint Elneny.

A svájci lapok még inkább tényként kezelik, hogy Elneny hamarosan arsenalos lesz. A Basler Zeitung weboldalán azt írták, hogy a játékos már visszautazott Svájcba, hogy átessen az Arsenalnál a kötelező orvosi vizsgálaton. A lap úgy tudja, a két klub már megegyezett az átigazolási összegben a játékost illetően, amely legalább 10 millió euróra rúg.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

8 éve
Törölt felhasználó
Nemrossz játékos, de, ha portugaliabol hoznék vkp-t,akkor
W.Carvalho, Imbula, Danilo ...de ha Anglia, akkor Kouyaté, Wanyama ...ha Bundesliga akkor Bender, Kramer.... :) :red:
8 éve
Ha az Öreg olyan jóban van a párizsiakkal, Verrattit is hozhatja... 🧀 :lol:
8 éve
Törölt felhasználó
Lewyy
Úgy kell ejteni, ahogy írod. El Neni.
8 éve
Aron21! Csak azért látok jó esélyt, mert Wenger jóban van a PSG-vel. Egy fél év kölcsönig elpasszolhatják hozzánk, aztán meglátjuk. Rosicky, Arteta és Flamini mind megy a nyáron. Reményeim szerint. KEdvelem őket, de itt az idő befejezni ezt a bohóckodást a rehabilitácókkal.
8 éve
Törölt felhasználó
https://www.youtube.com/watch?v=k7OIZiku-ho
Addig itt egy vidi Elneny-ról vagy ről. Még kiejteni se tudom :D De azért jó kis vidit összevágtak belőle. (Pinokkió, itt a tökéletes példa egy best of vidi helytelen megítélésre. A vidi eleje alapján egy veszélyes támadóközéppályás btw)

Szólj hozzá