A második Arsenal fogadja a harmadik Manchester City-t a Premier League 17. fordulójának zárómérkőzésen.

A két csapat között mindössze egy pont a differencia, s legyen bármi a végeredmény, biztosan a dobogón tölti a karácsonyt Wenger és Pellegrini együttese.

A hazaiknál rengeteg a hiányzó; Coquelin, Arteta, Cazrola, Rosicky, Wilshere, Welbeck és Alexis sem elérhető, a vendégeknél Zabaleta és Kompany hiányzik.

A kezdőtizenegy: Cech; Bellerin, Mertesacker, Koscienly, Monreal; Ramsey, Flamini; Walcott, Özil, Campbell; Giroud

A kispad: Ospina, Gibbs, Gabriel, Chambers, Ox, Reine-Adelaide, Iwobi

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (56)

8 éve
Aron21, akkor 1ről beszéltünk el egymás mellett ;-)
8 éve
Törölt felhasználó
De Flamini emberfogásának az elsőszámú lényege az volt szerintem, hogy ne is kapjon labdát Silva az építkezésben és ez remekül sikerült.
8 éve
Aron21, Silva momentum nélkülisége nem mégis köszönhető részben Flamónak? Amikor a "hátát nézte" is területet fogott sztem; a spanyolt azzal lehet megfogni, ha nem hagyod passzolni, ő a City Özilje. Vagy nem tudom, valahogy mégis működött, amit csináltunk.
8 éve
Törölt felhasználó
Lewyy, ha van is igazság abban amit mondasz, a következő 3 bajnoki rohadtul nehéz lesz a decemberi tempóban, ha ennyire foghíjas a keretünk. Gabriel, Gibbs és Ox a három játékos akit nyugodt(abb) szívvel lehet majd rotálni, ez pedig nagyon kevés.
8 éve
Törölt felhasználó
Alexis nem is baj, hogy még pihen(meg ne lincseljetek:D)
Csúszik 1,5-2 hetet a visszatérése, nem vész. Én rettegtem, hogy a karácsonyi zsúfolt menetrendben játszattatja magát, és ha akkor belesérül, az nem pár hét. Szépen térjen vissza a fontosabb meccsekre, mert Southampton, Bournemouth, Newcastle hozható nélküle is. Aztán Pool ellen visszatér, mivel ott már lesz rá szükség

Szólj hozzá