Arsene Wenger csütörtök délután a klub hivatalos honlapjának megerősítette, hogy Kieran Gibbs mellett Laurent Koscielny és akár Theo Walcott is visszatérhet a hétvégén.

A mérkőzés napján fogunk döntést hozni Koscielny és Walcott játékáról, de mindkettejüknek van esélye visszatérni.

Gibbs újra elérhető.

A Noriwch elleni mérkőzést úgy tűnik egyedül Koscielny úszta meg komolyabb következmény nélkül, ugyanis Alexis Sanchez és Santi Cazolra visszaérésének dátuma egyelőre ismeretlen.

A sajtóban megjelent híreket viszont nem cáfolta, de nem is erősítette meg Wenger, miszerint Sanchez három hétre, Cazorla pedig három hónapra dőlt ki a sorból.

Egyelőre nem tudunk konkrétumot mondani Alexis, Cazorla és Arteta sérülésének súlyosságáról.

- mondta

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

8 éve
nagyon megalázzák a City-t. Még jó, hogy csak januárban játsszunk velük. Ott lesz egy Pool (I), Stoke (I), Chelsea (O) sorozat. 🐍
8 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, az en álmom csapatom az lenne, hogy mindenki ép +Schneiderlin, Dybala.

Matem, Dybalaert tényleg nagy kar, óriásit tudna itt játszani. Ez mar akkor nyilvánvalo volt amikor meg nem vágta a gólokat a Juveban. Schneiderlint es ot is meg kellett volna szerezni.
8 éve
Most nézem az előző Szunderland ellenni meccs statisztikáját. 76% labdabirtoklás, 28 lövés és 0-0 a vége. :lol: Hátha ma beakad 1-2.
8 éve
Juve meccset szoktatok figyelni/nézni ??? Nagy kár, hogy Dybala nem itt kötött ki. :((((
8 éve
Arsenalfan25, sajnos igazad van, nincs is több épkézláb játékosunk, max a pozíciókat cserélgetheti Wenger a 70-edik percben ;-) Walcottot nehogy visszasérítse ez a majom!

Szólj hozzá