A kezdőtizenegy: Cech - Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Coquelin Cazorla - Alexis, Özil, Gibbs - Giroud

A kispad: Ospina, Debuchy, Gabriel, Arteta, Flamini, Campbell, Reine-Adelaide

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (64)

8 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI! Most tényleg aranyat érnének, én viszont arra gondoltam, hogy egy bajnoki címért küzdő csapatnál nem biztos, hogy azért kellene imádkozni, hogy felépüljön az a támadó, aki több kapott gólban van benne, mint rúgottba, illetve a másik támadó, aki a tavalyi szezonban huszonöt bajnokin négy gólt szerzett!
8 éve
Arsenal72: Alapesetben sem Welbeck, sem Oxlade-Chamberlain nem alapkezdő, de jó játékosok, és fontos tagjai a keretnek. Most speciel aranyat érne mindkettő. Nem lehet mindenki Alexis Sanchez, vagy Mesut Özil.
8 éve
Törölt felhasználó
Gnabryt nem értem miért nem hívjuk vissza, pont az ő sebessége sokat segíthetne, ráadásul láthattuk 2 éve, hogy nem ügyetlen a gyerek, és a pl-ben is megállja a helyét, azóta meg talán nem felejtett el focizni.
Flaminivel igazából nem volt semmi probléma ma, Arteta-t viszont el kell küldeni, egyszerűen nincs benne már annyi sebesség se, mint Mertebe. Gabriel jegelését sem értem, bár hozzátenném, hogy ma Per nem játszott rosszul.
Campbell bejövetelével kicsit jobbak lettünk, mert ő próbált befutni a védők mögé, csak el kellett volna találni azt a labdát, de elég sok baja volt vele a védelmüknek, és ezt csinálja sokkal jobban Walcott, ma aranyat érhetett volna ő is.
Azt hiszem Bielik ideje is eljött, legalábbis a cserepadra várható, így hogy kb. nincs más vkp cserénk, és Reine-Adelaide-vel is lehetne egy próbát tenni, a jelenlegi opcióinknál csak jobb lehet.
8 éve
Chambers-ből úgyis vkp-t akar faragni Wenger. Itt a nagy esély.
8 éve
Törölt felhasználó
Ott a nagy baj, hogy Gibbsnek kell jobbszélsőt játszani, Coquelin alternatívája Flamini és Arteta (ha Wenger nem kivárásra játszik és nem verné a fogához a pénzt, akkor simán lehetne egy Schneiderlinünk a keretben), előre nem tudunk cserélni, egy Oxot és Welbecket meg megváltóként várunk vissza. Egy potenciális bajnokjelöltnek ilyennek kell lennie?!
Egy fiatal, motívált edző kellene a csapat élére!

Szólj hozzá