Arséne Wenger a West Brom elleni bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján ismertette a hétvégi meccsre készülő kerettel kapcsolatos legfrissebb csapathíreket.

Az előző mérkőzéshez képest mindenképpen jó hír, hogy Hector Bellerín felépült és játszhat is a szombati meccsen.

A jelenleg meglehetősen hosszú sérültlistával rendelkező Arsenalnál a közeljövőben több játékos is visszatérhet: Aaron Ramsey elvileg hétfőn már edzhet, s jó esély van arra, hogy Alex Oxlade-Chamberlain is ekkor kapcsoldóhat vissza a tréningbe.

Theo Walcott állapota is jól halad, Wenger szerint akár még a tervezettnél korábban is visszatérhet, de az angol csatárnak még kell néhány hét, mire újból a pályán lehet majd. A csapat hosszú távú sérültjeiről, Wilshere-ről, Welbeckről és Rosicky-ról ezúttal nem esett bővebb szó.

Laurent Koscielny játéka nem sérülés, hanem mentális okok miatt kérdéses a hétvégén. A francia játékost szemmel láthatólag is nagyon megviselték a múlt pénteki párizsi terrormerényletek, így a keddi Anglia-Franciaország meccsen sem játszott a legjobb formájában.

Wenger ezzel kapcsolatban annyit nyilatkozott, hogy mindenképpen átbeszéli Koscielny-vel a helyzetet, s csak akkor nevezi őt a csapatba, ha mentálisan teljesen rendben van és a megfelelő koncentráltsági állapotban várja a szombati mérkőzést.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

8 éve
James, Bellerín (most még) lassú, már 3x megverték... nem kellett volna játszatni, amúgy meg Debuchy jobb lett volna ma. Wengerről és arról, hogy hazudozik a felépülésekről, csak annyit, hogy elég egzaktul lehet tudni, hogy milyen sérülés mennyi idő, más csapatoknál (pl. Barca, Messi) még hamarabb is felépül egy-egy játékos.
8 éve
Törölt felhasználó
Gibbs most bever mindent:D Hat-trick!! :lol:
8 éve
Törölt felhasználó
Gibbs a hegyről.. ;-) :lol:
8 éve
Törölt felhasználó
Gibbs!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
8 éve
Törölt felhasználó
Mert ugye ez egy egzakt tudomány, hogy perce pontosan meg tudja mondani, hogy ki mikor fog visszatérni?
Megkérdezik mindig, valamit mondani kell, ő mond egy körülbelüli dátumot, ez amúgy minden klubnál így van, nálunk különbség, hogy többnyire ez a dátum szinte mindig későbbre kerül.
Mint pl most, lehet ezen nyilatkozat után, jött a hír, hogy Ox már visszasérült, de csak apróbb sérülés, ami kb legalább 2 hét plusz.
És a válogatott meccsek után mindig elmondta, hogy 100% hogy Alexis pihentetve lesz. De tegnap már azt mondta, hogy a sérülések miatt nincs rá lehetősége, hogy pihentesse.
És ki az a csodás pótlás Bellerin számára? Remélem nem az, akin eddig 14 pontot buktunk a szezonban, és csak 4-t szereztünk vele.
Azt meg már júliusban tudtuk, hogy Wilshere, Rosicky és Welbeck nem lesz idén.
http://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php

Szólj hozzá