Az ősi rivális Tottenham Hotspur kiütése után ismét idegen környezetben harcolhatja ki a továbbjutást az Arsenal a ligakupában, ezúttal a Sheffield Wednesday lesz az ellenfél.

Ahogyan az várható volt, több fiatal is a keret tagja a mai mérkőzésre, köztük Iwobi és Kamara kezdőként lép pályára a Hillsborough Stadionban.

A kezdőtizenegy: Cech; Debuchy, Chambers, Mertesacker, Gibbs; Flamini, Kamara; Chamberlain, Joel, Iwobi; Giroud

A kispad: Macey, Gabriel, Monreal, Bielik, Bennacer, Sheaf, Walcott

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (95)

8 éve
Törölt felhasználó
Walcott 3 hét :down: 8-/
8 éve
Törölt felhasználó
hermandani:
Lehet holnap már nem lesz bent nagy csapat, bár ki minek hív kit, mert még ott a két Manchester meg a Pool, a szentek is formában vannak, nekik számít is ez a kupa sokat, ahogy Everton is csak erre hajthat, Stoke, Hull meg szétrúgott volna minket, meg erőből lefociznak, főleg ha maguktól sérülnek le játékosok.

Ez egy ilyen meccs lett volna, hogy az tarcsi játsszon, plusz a perememberek, de ilyen innen onnan összeszedett, többség még lehet nem is találkozott a másikkal, lehet köztük egy Ronaldo és egy Messi is, attól az nem biztos hogy nyerni fog, az összeszokottság rengeteget számít, ezért kellett volna hagyni az első csapat többségét pihenni, és az U19-t kiegészíteni 2-3 perememberrel. Úgy több esélyük lett volna. Kamara idén még meccset se játszott, csak a válogatottban, mert máshova nem jogosult, Campbell se sokkal többet, Debuchy is ugye csak egyszer a PLben szívatott meg minket.
Éppen a legjobb az lenne ha két Manchester tovább menne, jelenlegi kerettel ezt a kupát csak akkor nyerhettük volna meg, ha eldobjuk a BL-t és a PL-t is.
8 éve
Nem kell helytállnunk a ligakupában. Ez pl. 2011-ben lett volna jó, amikor nagyon ki voltunk éhezve egy kupára. Így viszont, hogy esélyünk van bajnokságot nyerni, hagyni kell a picsába az egészet.
8 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk ez igaz :)

Bár akkor nem értem miért kell (kéne) 4 különböző kupában helyt állnunk.
A rendszer nem jó, tudom. Heti 2 meccs + edzés nagyon sok.
8 éve
hermandani: Itt nem azon van a hangsúly, hogy lehetőséget kapnak a cserék, hanem, hogy pihennek a kulcsemberek.

Szólj hozzá