Nincs újabb sérült az Everton elleni mérkőzésről, sőt Per Mertesacker kigyógyult betegségéből, így a német elérhető lesz kedd este - közölte Arsene Wenger.

Ospina, ahogy arról már beszámoltunk, november közepe előtt várhatóan nem játszhat újra, ennek értelmében Petr Cech áll majd a csapat kapujában a Sheffield ellen.

Senki nem sérült meg szombaton, Mertesacker pedig időben meggyógyult, tehát ő bevethető lesz holnap.

Mivel Ospina továbbra sem elérhető, így biztosan játszani fog Cech.

A hosszabb távú sérültek közül elvileg Arteta és Ramsey térhet vissza a leghamarabb, de Welbeck-re, Wilshere-re és Rosicky-re még hosszú heteket kell várni.

Arteta nem lesz fitt a holnapi meccsre, és a többiekre, mint Ramsey, Wilshere, Welbck és Rosicky még várnunk kell.

- mondta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

8 éve
Nem egy játékos nőtte ki a sérüléseit, szóval még ne temessük Jacket :)
8 éve
Sajnos ez a sok sérülés engem is aggaszt, de bízni kell Jackben. Diaby után kijár nekünk egy egészséges, fitt Wilshere.
8 éve
Törölt felhasználó
Igen, én is mindig azt mondogatom, hogy nem véletlenül Wilshere szerezte az Arsenal történetének legcsodálatosabb gólját. De azért aggódom nagyon a karrierjéért és egyre pesszimistább vagyok őt illetően. :/ Sajnos a sérülések terén is tipikus Arsenal focista.
8 éve
Akkor kezet is rázhatunk, mert én is "Wilshere-napot" tartottam. ;-) Olyan jó lenne, ha végre elkerülnék a sérülések, és be tudná váltani a hozzá fűzött reményeket. Neki kell lennie a következő "nagy kapitányunknak". Egyszerűen muszáj. Annyira tipikus Arsenal focista, a játéka is tükrözi az igazi Arsenal stílust, ráadásul 1000 éve nálunk van. Tekintélyes, harcias, remek játékos. Igazi a példakép a pályán. A magánéletben pedig egy tökös családapa. :lol: Imádom ezt az embert.
8 éve
Törölt felhasználó
Nem, pont ma néztem videót róla. :/

Szólj hozzá