Jack Wilshere rehabilitációja megfelelően javul, árulta el az angol játékos a Sky Sports egyik vasárnapi műsorában adott interjújában.

Wilshere még augusztus elején szenvedett súlyos bokasérülést az Arsenal egyik edzésén. A diagnózisok már akkor is hosszú kihagyást mutattak, ám akkor még joggal lehetett reménykedni abban, hogy a középpályás elkerüli a műtétet.

A rehabilitáció azonban nem folyt a megfelelő ütemben, s az orvosi beavatkozás sem maradhatott el.

Wilshere felépülése azóta viszont rendben van, bár Arséne Wenger elmondása alapján így sem lehet a közeljövőre valószínűsíteni a visszatérését.

A felépülésem rendben zajlik. Természetesen frusztráló minden ilyen dolog. Az összes sérülésem között ezt lehetett a legnehezebben feldolgozni mentálisan, mert szó szerint a szuperkupa napján történt az eset. Fitt voltam, készen álltam a játékra, benne voltam a csapatban, aztán hirtelen egy becsúszás miatt egy pillanat alatt minden ugrott. - mondta Wilshere.

 

Most már nem fáj a bokám, a gipszet is levették, most már a mankók sem kellenek, már tudok járkáln szabadon, ami nagyszerű. De nagyon nehéz volt mentálisan ezt elviselni. Az előző szezon nagy részét is kihagytam, de a vége már rendben volt, még a válogatottba is visszatérhetettem.

 

Csak két hetet nyaraltam, mert a lehető legkorábban vissza akartam térni az edzésekre, ami sikerült is. Az előszezonban semmilyen izomsérülésem nem volt, a mostani is egy peches incidens miatt jött össze. Nehéz az ügy, de rengeteg ember van körülöttem, akik segítenek. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy neki mennyi is a fizetése?

Szólj hozzá