A hétkőzi Bayern München felett aratott kulcsfontosságú siker után az Everton csapatával mérkőzik meg az Arsenal - ismét hazai környezetben.

A londoniak előkelő helyet foglalnak el a tabellán, Arsene Wenger csapata második jelenleg, s egy esetleges győzelem akár első helyet is jelenthet majd a forduló végén, lévén, hogy manchesteri derbit rendeznek vasárnap.

Keddről biztosan elvesztette az Arsenal Ramsey-t, aki egy hónapot hagy majd ki, s Arteta sem bevethető, miután kisebb sérülést szedett össze az utolsó edzésen. Mertesacker betegség miatt nem bevethető.

A kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Ozil, Sanchez, Giroud

A kispad: Macey, Debuchy, Gibbs, Chambers, Flamini, Campbell, Walcott

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

8 éve
Törölt felhasználó
Özil gólpassza Giroudnak pedig külön kommentet érdemel. :lol: Ilyen körülmények között egy ekkora labdát csak egy kibaszott világklasszis tud adni. Hihetetlen ez a csávó, hogy nem csak meglátja a társat, de hajszálpontoson oda is rúgja a labdát ahova akarja. Hamisítatlan world-class.
8 éve
Törölt felhasználó
Jó kis hetünk volt. :lol: Remélem ez csak tovább fokozódik és leikszel a két manchesteri csapat egymással.
Azon gondolkozok, hogy tegnap Giroud látta e a kaput valamikor is. Nem nagyon fordult vele szembe. Ezzel persze nem szidni akarom, mert nagyon jól játszott, valami elképesztő munkát végzett ott elől. De bassza meg a gólját is háttal a kapunak érte el. :lol: Mindegy, megérdemli a dicséretet mindenki.
8 éve
Törölt felhasználó
Giroud ilyen csapatok ellen hozza mezőnyben amit tud, főleg ha tud kivel összejátszani, ezzel sose volt gond. Főleg ha az a kapufás kicsit lentebb megy, és a beadásnál nem a rövidre, hanem a hosszúra indul, még az „elvárt” mesterhármas is meglett volna.
Nálam Koscielny a MOM, gólján kívül volt vagy 7 gólhelyzetben való kiváló mentése.
Gabriel a gólról nem igazán tehet, az teljesen Ox hibája, eladta, nem sietett vissza, amikor visszaért meg csak bezavarta a két védőt. De a páros lábbal való becsúszása azért elég rizikós volt, főleg ha egy kopasz a bíró, főleg ez, már 3 játékosunk is kiállította ilyenért, legutóbb Coquelint. Most is bőven ellenünk volt, ami nálunk egy egészet ért, az az Evertonnak csak egy felet.
Monreal kicsit fáradtnak tűnt, főleg Alexissal párban, aki hiába fáradt, a nyolcvanxedik percben is olyanokat sprintelt, csak a labdakezelése, és a koncentrációja volt szinten aluli, meg persze sérülés veszély benne van.
Többiek többnyire hozták a jelenlegi jó formájukat.
Amúgy az nem volt gáz hogy Flamini jött, több helyzete volt mint Giroudn és Özilen kívül a csapatnak, szóval nem igazán védekezni jött most se. A nagyobb gond hogy ő volt a legjobb opció. Ő hajt, harcol, odateszi magát, kapura is veszélyes, ha kell fel is rúg bárkit. De nincs más ilyen harcos támadó kpnk jelenleg.
Érdekes lesz a CC meccs, mert mostmár biztos, hogy Alexis pihen, ha még Özil és/vagy Cazorla is, akkor támadásban nagy gondban leszünk. Persze egy Ox, Debuchy jobboldallal védekezésben még inkább. Hosszabbítás lenne a legrosszabb.
8 éve
Törölt felhasználó
Ligakupában Oxnak játszania kéne. Nagyon görcsös és Wenger is mondta, hogy önbizalom hiány a problémája. Ebből csak egy góllal vagy egy jó játékkal fog tudni kilendülni.
8 éve
A Sheffield ellen lehet pihentetni. Majd Flamini elintézi. 🧀

Szólj hozzá