Arséne Wenger ismertette az Everton elleni bajnokira készülő kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

A Bayern München elleni meccs egyik negatív hozadéka, hogy Aaron Ramsey-t combhajlító-sérülés miatt legalább egy hónapig nélkülöznie kell a csapatnak.

Ramseynek ma volt egy kivizsgálása. Úgy vélem, hogy a következő válogatott találkozókig biztosan kidőlt. Nagyon rosszul jött neki és Bale-nek is, hogy még az Andorra elleni Eb-selejtezőkön is játszaniuk kellett a válogatottban. - mondta Wenger.

Hasonló ideig nem számíthat Wenger David Ospinára sem. Welbeck, Wilshere és Rosicky állapotáról úgy nyilatkozott a menedzser, hogy az újévig nem lesz aktuális a visszatérésük.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (39)

8 éve
Aron: Azt a részét egyértelműen adom, hogy Giroud sokkal hasznosabb, és nagyobb segítségére volt a csapatnak, mint Poldi. Ezzel kár is vitába szállni, de ez nem feltétlenül eredményezi azt, hogy jobban kedvelik a franciát, mint a németet.
8 éve
Törölt felhasználó
Arsenal72, JACKOXI, nem szimpátiáról beszéltem, hanem, mint játékos volt népszerűbb. Én is bírtam Poldit, de 1, nem véletlenül nem kapott annyi lehetőséget, mint Giroud, 2, azért a munkabírása és mezőnyjátéka össze sem hasonlítható Giroudéval. Persze, most mindenki követeli a franciát kezdőbe, de ha 2-3 meccsen nem fog gólt rúgni, akkor már menni fog az a brutális gyalázás, amit kb csak vele szemben láttam ebben a szurkolói körben.

Egyébként teljesen igazad van, hogy a szurkoló nem szakember, nem is várom senkitől sem és magamtól sem, hogy elfogultság nélkül írjon bármit, de Giroudval kapcsolatban ez az elfogultság pont, hogy negatív és eltorzult, ami mindig idegesít a játékosainkkal szemben.
8 éve
Törölt felhasználó
Érdekes, én jobban szeretem Ramsey-t, mint Wheelchairt. Bár már rájöttem, hogy én egy ilyen kis csodabogár vagyok.
8 éve
Törölt felhasználó
Aron21! A szurkoló nem szakember - még ha sokan azt is hiszik - csak szurkoló, akit az érzelmek és a szimpátia (is) vezérel.
Amúgy, ha Lukas annyi lehetőséget kapott volna, mint Giroud, lehet, hogy eredményesebb is lett volna nála. Igen, nekem szimpatikusabb volt.
8 éve
http://www.foci-live.hu/bulvar/az-arsenal-mindenkeppen-griezmannt-akarja 💋 Nyilván pletyka, nyilván kevés a realitása, de na! Amennyiben képes lenne egyedüli 9-est játszani (mert ugye Madridban vagy 4-4-2/4-3-3 van), simán hoznám.

Szólj hozzá