A Bajnokok Ligája 3. játéknapjának egyik, hanem a legnagyobb rangadóján az Arsenal a 2013-as győztes Bayern München együttesét fogadja hazai pályán.

A londoniak nehéz helyzetben a mérkőzés előtt, ugyanis az első két csoportmérkőzésüket elveszítették, így ma este mindenképpen szükségük van a 3 pontra a továbbjutási esélyek fenntartása érdekében.

A németek jelenleg 6 ponttal vezetik a kvartettet, akik ma egy kulcsemberükre biztosan nem számíthatnak, ugyanis Arjen Robben nem épült fel időben, viszont Lewandoski igen, aki kezdőként léphet pályára.

Wenger ugyan azt nyilatkozta, hogy Gabriel egészséges és bevethető, a brazil még sincs a keretben a mai összecsapásra. A kezdőtizenegyben nincs változás a Watford elleni meccshez képest.

Kezdőtizenegy: Čech; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Coquelin, Cazorla; Alexis, Özil, Ramsey; Walcott

Kispad: Macey, Debuchy, Gibbs, Chambers, Arteta, Chamberlain, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (82)

8 éve
Aron21, nem akartam senkit bántani, csak Arsenalfan25 és a többi hurráembert akartam a földre visszahozni. Amúgy amit te mondasz semmi köze ahhoz, amit én mondok, én tényszerűen megállapítottam a hibákat, amik nem a kisebb csapat + a szerencse kérdéskörébe tartoznak. Az, h a Bayern 1 szinttel felettünk van, az meg a Bayern játékosok túlárazása max, játékban, ha mind a két csapat 100%-ot hoz(na) kb 50-50% az esélyünk (én az 51-ben nekünk is hiszek).
8 éve
Törölt felhasználó
Mintha a csapat kritizálása közben pont azt felejtenénk el, hogy a Bayern egy szinttel fölöttünk álló csapat. Az ilyeneket csak egy tökéletes taktikai harccal és jó adag szerencsével nyerhetik meg a kisebb csapatok. Wenger fantasztikusan kiterelte a tegnap estét, a gólt azonban nem sikerült megszereznünk az első félidőben a terveivel ellentétben, ráadásul Ramsey kidőlésével 4-4-1-1ről kénytelen volt átállni 4-5-1re. Az, hogy Giroudról bepattant az a szabadrúgásgól szerencsés volt és hatalmas részben köszönhetjük ennek a momentumnak a meccset. De ha egy olyan csapatnak nincs szerencséje, akinek keretének fele annyi az értéke, mint az ellenfelének, akkor nincs miről beszélni. Ezért nem lehet minket hibáztatni és nem lehet elvenni Wenger és a csapat érdemeit emiatt.
8 éve
Arsenalfan25, nem akarok az élményedbe belerondítani, de Bellerínt egyenesen szop@tták, Kosiról szépen lefordultak párszor, Coquelin formán kívül volt (szerintem nem is volt szerelése, meg párszor elcsúszott védekezésben), Alexis hajmeresztő volt, amikor 30 méterre a kapunktól cselezgetett, és sok rossz passza volt, Walcott helyzetkihasználása 0 volt. Emellett mindenki harcolt, és a nem említett játékosok tényleg átlag felettit hoztak, + a taktikát csapatként maximálisan megvalósítottuk ;-) Az MU ellen tényleg nem volt rossz teljesítmény, itt csak nyertünk egy fontos meccset.
8 éve
Wilshere elvileg már csak 1 hónap, tehát mire gyakorlatban is visszanyeri az erőnlétét, formáját, a Jézuska talán elhozza nekünk a kezdőbe.
8 éve
Már a MU elleni meccs után is ezt írtam, de most leírom újra: ez volt életem egyik legszebb (Arsenalos) élménye. Megúszni egy meccset kapott gól nélkül egy eddig 100%-os csapat ellen hatalmas teljesítmény. Nem volt olyan játékos tegnap, aki negatív irányba kilógott volna a csapatból. Cech oktatott, a Merte-Koscielny kettőst csak egyszer bírták átjátszani még a meccs elején de ezt leszámítva hiba nélkül lehozták a meccset. Bellerin elfutására a 94. percben nem találok szavakat, elképesztő a srác. Monreal pedig tegnap is bizonyította, hogy posztján a világ egyik legjobbja. Sanchez-t leszámítva elől is jól muzsikáltunk, de nem is várható el tőle, hogy minden meccsen varázsoljon. A hátul eladott labdáitól eltekintve azért nem volt rossz. Giroud meg egy állat. Ez volt az 5. gólja csereként beállva ebben a szezonban és volt egy felívelés, amikor úgy vette le a labdát sarokkal hogy tátva maradt a szám. Everton ellen a kezdőbe! GO GUNNER
S

Szólj hozzá