Arséne Wenger továbbra is bizakodó, hogy csapata a pokolian rossz Bajnokok Ligája-kezdés ellenére is továbbjuthat a csoportkörből, de ehhez - mint ahogyan fogalmazott - "nagyszerű teljesítményre" lesz szükségük a német bajnok Bayern München ellen.

Az Arsenal meglepetésre mind a Dinamo Zágráb, mind az Olympiakosz elleni meccsét is elveszítette a csoportkör eddig lejátszott meccsein, ám Wenger úgy gondolja, hogy csapata bajnokságbeli formájára lehet alapozni.

Megvan a magabiztosságunk és tudjuk azt is, milyen eredményt kell elérnünk. Már egy 0-0 sem lenne jó eredmény. Ahhoz hogy gólokat rúgjunk támadni kell. - mondta Wenger.

 

Már a múltban korábban is nyertünk meg meccseket jó teljesítménnyel, és most is erre lesz szükség, mert hajt bennünket a BL-ben nyújtott eddigi fájdalmas teljesítményünk, amit egy kissé saját magunknak is köszönhetünk. Talán tudatalatt úgy álltunk az első két meccsünkhöz, hogy úgyis meg fogjuk nyerni ezeket.

 

Jó teljesítményre lesz szükségünk, hogy ezt kiküszöböljük. A saját szintünkön akarunk játszani, s ez kelleni is fog, mert egy nagyszerű ellenfél ellen lépünk pályára.

 

A remek formánk a bajnokságban biztosan jó felkészülés a Bayern elleni meccsre, mert nem lett újabb sérültünk, ráadásul legutóbb is hozni tudtuk a három pontot. Most olyan helyzetben vagyunk, hogy tényleg a győzelemre koncentrálhatunk kedden este.

Wenger azt is hozzátette, csapata erősebb helyzetben van, mint bármikor korábban, amikor az Arsenal a Bayern Münchennel találkozott.

Játszottunk korábban egy olyan Bayernnel, amelyik később triplázni tudott. Akkor ott volt egy csúcsformában lévő Ribery, Robben, Schweinsteiger vagy Müller. Akkor is jól játszottunk ellenük és jó eredményt tudtunk elérni. Mint akkor, úgy most is megvan bennünk a kellő hit és elszántság. - zárta szavait a francia menedzser.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

9 éve
Legyen így ! Mi szurkolok ahogy eddig is bízunk és szurkolunk a csapatnak ;-) Nem lesz egyszerű de mindenki tudja ha elakarunk érni valamit is akkor bárki legyen az ellenfél le kell győznünk !!! Szoros de győztes meccset várok a csapattól ! Go Gunners ;-)

Szólj hozzá