Angol lapértesülések szerint az Arsenal vezetősége az elkövetkezendő hetekben hivatalosan is tárgyalásokat fog kezdeményezni Alexis Sanchez ügynökénél egy ötéves szerződéshosszabbításról, amelyet még ebben az évben meg akarnak kötni.

A 27 éves chilei játékos 2014-ben, mintegy 30 millió fontért igazolt az Arsenalhoz a Barcelona együttesétől, azóta pedig a klub egyik kiemelkedő húzóemberévé vált. Bár Alexis jelenlegi szerződése is több évre szól még, az Arsenal elejét akarja venni mindenféle spekulációnak, s további esztendőkre le akarja kötni a szélsőt.

Alexis az egyik chilei sajtóorgánumnak elárulta, boldog az Arsenalnál.

Nagyon jól érzem magam az Arsenalnál, jól kijövök a csapattársaimmal. Nem gondolkozok a távozáson, nem is tudom, honnan merültek fel ilyen témájú pletykák. - mondta Alexis.

 

Örülök, hogy az állandó kezdőcsapatban szerepelhetek, ugyanakkor soha sem vagyok elégedett. A jelenben gondolkozok. Mindig új célokat állítok fel magamnak, és a lehető legjobb akarok lenni.

A játékossal Arséne Wenger is elégedett.

Kicsit nehézkes volt a szezonkezdete, mivel későn jött vissza a Copa America miatt. Ugyanakkor most már kezd visszatalálni a szintjéhez, s látható, hogy még jobban is játszik, mint tette azt tavaly.

 

A játéka összképe, a befejezései, a csapatmunkához való hozzájárulása, a gólpasszai mind kiválóak. Keményen dolgozik a csapatért. A lelkesedése pedig ragadós.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

9 éve
Törölt felhasználó
James, lehet igazad van, annyira nem ismerem, de ettől függetlenül én azért még tartom a véleményemet.

A mai meccstől pedig fosok, nem szeretem ezeket a 18:30as meccseket, ilyenkor tudunk a legrosszabbul játszani valamiért. :D Ettől függetlenül egy szolid 1-0ás győzelemre tippelek.
9 éve
Törölt felhasználó
Ők meg nem igazán egy poszt, ez csak a szokásos bedobok pár nevet.
Meg valakit megkérdezel spanyolba a Barcába akarsz menni, vagy az Arsenalba, akkor egyértelmű lesz a válasza, max majd 1-2 év múlva rájön, hogy tévedett, de akkor meg már megy a süllyesztőbe.
Meg Turan azért már majdnem 29, és ő meg aztán közel se gólerős.
9 éve
Törölt felhasználó
Közben mindenki nagyon simán hozta a meccsét, bár egyik se nagyon meglepő, talán az Evertontól vártam valamivel többet, talán x. Meg a Chelseanél ugye bármi lehet, de azért néha ők is fognak nyerni.
9 éve
Törölt felhasználó
Arda turant kelleett volna inkább elhozni vagy koket.
9 éve
Törölt felhasználó
Relatív, mit tekintünk olcsónak manapság? 2019.06.30-ig van szerződése, így tuti 15M felett lenne, de biztos 30M alatt. Max ha nagy licitháború lenne, akkor lenne több.

Szólj hozzá