Arséne Wenger úgy gondolja, az Arsenal az idei szezonban a végéig érintett lehet a bajnoki harcban.

Az Ágyúsok jelenleg két ponttal állnak a listavezető Manchester City mögött, az előző meccsen pedig egy rangadót sikerült megnyerniük a játékosoknak Özil és Alexis vezényletével a Manchester United ellen - mindezek pedig jó alapot jelenthetnek arra, hogy Wengernek igaza van.

Jelenleg ott vagyunk a bajnoki harcban, és ez az, amit akarunk. Úgy gondolom, hogy megvan bennünk a potenciál, ezt pedig meg akarjuk mutatni az elkövetkezendő meccseken. - mondta Wenger.

 

Amikor megérkeztem az Arsenalhoz, anyagilag is megvolt az erősségünk, hogy a bajnokságért küzdjünk. Aztán átköltöztünk az Emiratesbe, így más lett a helyzet, és nagyon keményen kellett dolgoznunk, hogy az élmezőnyben maradjunk.

 

Az elmúlt két, két és fél évben viszont ismét ott vagyunk a küzdelemben, mert újból megvan az anyagi erősségünk, hogy klasszis játékosokat igazoljunk. Az elmúlt két évben megszereztük Özilt, Cech-t és Alexist. Ez is mutatja, hogy visszatértünk, és képesek vagyunk leigazolni a legjobb játékosokat. - zárta szavait Wenger.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

9 éve
A múltkor még tuti volt a BL továbbjutás is ;-)
9 éve
Törölt felhasználó
Az ilyen "bajnokok lehetünk" intertjúk után szoktunk párszor kikapni. De legalábbis visszaesni. Most ne így legyen.
A Watford-nak simának kéne lennie, és Bayern ellen is kéne alkotni valamit, ha nem szeretnénk továbbra is NULLA ponttal állni a BL-ben...

Anyagilag pedig nem nehéz jónak lenni, ha nem igazolunk...
(Oké, Cech, akitől még olyan húde kiemelkedő teljesítményt nem láttam...)
Mellesleg tudnám mire gyűjtünk...
9 éve
Törölt felhasználó
Hát azt eddig is tudtam, hogy rekordigazolásokat hajtottunk végre, de azt nem, hogy pénzünk is van... #sarcasm

Szólj hozzá