Arsene Wenger csütörtöki tájékoztatása szerint Mikel Arteta és Mathieu Flamini is felépült sérüléséből, így mindketten visszatérhetnek a csapat teljes körű edzéseihez.

Ami további jó hírt jelent, hogy előreláthatólag senki sem sérült meg a válogatott szünet alatt, bár még nem tért vissza mindenki Londonba, jelezték, hogy jó állapotban vannak.

Arteta és Flamini visszatért a teljes körű edzésekhez. Még látnunk kell, milyen állapotban vannak és hogyan reagálnak, de van esély a hétvégi szereplésükre.

Csak pozitív híreink vannak a válogatott játékosaink felől. Továbbra is várunk Alexisre, Campbellre és Ospinára, de azt üzenték, hogy rendben vannak. Amint megérkeztek, többet fogunk tudni.

Egy halvány esély Laurent Koscielny játékára is mutatkozik szombaton, a francia védő jól halad a felépüléssel, de további tesztek döntenek majd játékáról.

Van egy kis esély Koscielny-nek a visszatérésre. Holnap lesz egy meghatározó tesztje.

- mondta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

8 éve
Törölt felhasználó
hermandani, Alexis azért van, hogy kilakoltatja a pókot a felső sarokból. ;-)
8 éve
Törölt felhasználó
Jó ez a top50 gól.
Kár, hogy ma már inkább passzolunk még kettőt valami halott helyre, minthogy valaki rákenné, amit szól.
Talán Poldi volt mostanában az utolsó olyan játékosunk, aki nem félt lőni.
8 éve
Hát igen ebből a generációból, mára csak Totti és Buffon maradt.
8 éve
Törölt felhasználó
Hát igen.... Az valóban jó generáció volt.És tényleg egy csoda volt Henry t élőben látni.
De hogy te nem láttad az nem a te hibád.
Az lenne a te hibád ha most MC vagy Chelsea vagy valami telivásárolt klubbnak drukkolnál.Ami valjuk be a te generációdat jobban jellemzi.
De örülök hogy még nem halt ki a jó izlés..';-)
8 éve
welbz: Sajna nekem nem adatott meg, hogy Henryékat láthassam, én ebbe a picit "lúzer" Arsenalba szerettem bele, de imádtam őket, és ezért is tölt el melegséggel egy ilyen videó megtekintése. Egyébként kumma nagy pechem van, hogy pont a legjobb generációról maradtam le (nem csak Arsenalt tekintve), és az igazi klasszisokat nem láthattam csak a karrierjük végén játszani. Gondolok itt Henryra, Ronaldinhora, Ronaldora, Del Pierora és a többiekre... Szóval maradtak a videók. :-P

Szólj hozzá