Arséne Wenger szerint az Arsenalnak a vereségekből is tanulnia kell, ha előre akar lépni - árulta el a francia menedzser a Manchester United elleni bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatón pénteken.

Az újságírók kérdéseinek témáját egyértelműen a keddi, Olympiakosz elleni 3-2-es vereség dominálta, többek között David Ospina játszatása, aki mellett kiállt Wenger.

Tanulunk a győzelmekből és a vereségekből is. Azon vagyunk, hogy tanuljunk, de a legnagyobb csalódottságot azt jelenti, hogy korábban is előfordultak már velünk ilyen esetek, és most is megtörtént kedden. - mondta Wenger.

 

Azt gondolom, hogy Ospina és Cech személyeikben két világklasszis kapusunk van, és ez a legegyszerűbb döntés, mert bármelyikük is kerüljön a kapuba, kényelmes döntést hozok. Egyben viszont ez a legnehezebb is, mert hiába világklasszis mind a kettejük, valakit ki kell hagynom. Ugyanakkor bármelyikük is játsszon, jó kapus áll a kapuban.

 

Nagyon szomorú vagyok, hogy az egész sajtóban egyfajta vélemény tükröződik. Valaki mondott valamit az egyik tévében, és mást sem lehet hallani és olvasni, senki sem áll elő a számokkal, hol volt elveszítve a meccs. Olyan, mintha senki sem látta volna, mi volt a pályán. Azért veszítettünk kedden, mert nem védekeztünk jól. Igen, David hibázott, de ettől eltekintve megnyerhettük volna a meccset.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (54)

8 éve
Tegnap néztem a Herthát, és ők 4-4-2-őt játszottak, királyul, igaza van Arsenalfan25-nek, egyszerre kellene Zsirut és Walcottot játszatni, és JACKOXInak is igaza van, Ramsey középpen kell, hogy játsszon, ha satbilitást akarunk. Özilke ki a középpálya szélére, meg Alexis is, Cazorla benn középpen Ramsey-vel és Coquelinnel. Védelem meg adott. Kapus meg legyen Ospina :P helyett Cech. Ox meg várjon arra, hogy becseréli Wenger a 70edik percben :-((((
8 éve
Törölt felhasználó
Ramseyvel kapcsolatban JACKOXIval értek egyet.
8 éve
Egyszerre kéne játszaniuk. Ramsey nincs jó formában, ráadásul poszton kívül játszik megint...
8 éve
Törölt felhasználó
Arsenalfan25, Van Gaal nem fog visszahúzódni, nyílt játék lesz, amiben a zseniális formában lévő Walcott érvényesülhet.
8 éve
Wenger azt hiszi, hogy minden csapat úgy ki fog támadni, mint a Leicester? Szerintem egyértelmű, hogy ma Giroud-nak kéne kezdenie.

Szólj hozzá