A Premier League 7. fordulójában az eddig még veretlen Leicester City otthonába látogat az Arsenal.

Mindkét csapat továbbjutott hét közben a ligakupában, az Arsenal az ősi rivális Tottenhamet, a Leicester a West Hamet ütötte ki a sorozatból.

A hazaiaknál nincs komolyabb hiányzó, nem úgy a londoniaknál, hiszen Francis Coquelin nem épült fel időben a mai találkozóra.

A kezdőtizenegy: Cech- Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal- Flamini, Cazorla, Ramsey, Özil, Alexis- Walcott

A kispad: Ospina, Debuchy, Gibbs, Arteta, Chambers, Chamberlain, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (57)

9 éve
Aron21! Jé, végre egyet (is) értünk ;-)
9 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió első pontjával egyet értek, hosszú távú következtetést erről a meccsről nem lehet levonni, attól függetlenül, hogy nagyon tetszett a tegnapi meccs. Ha a jövő hetet sikeresen abszolváljuk, akkor kezdhetünk bizakodni.
9 éve
Törölt felhasználó
Én úgy érzem a CSAPAT ma csattanós választ adott mindenkinek.
És azért a ligakupa meccset se felejtsük!
Szép nap volt, de jó Arsenal Szurkolónak lenni!!!!!
9 éve
Szerintem még 1x mondom, most mást játszottunk; három dolog miatt: 1. az ellenfél olyan nyíltan játszott, ahogy senki Angliában 2. mi is felvettük az odadobott kesztyűt 3. Arteta/Flamó nem Coquelin, lassabbak, de támadásban használhatóbbak (az más kérdés, h ma Arteta magához képest pontatlanabb volt, ez a meccs hiány miatt van). A másik Merte esete, ő tényleg nem annyira alkalmas egy ilyen rohanós csapat ellen, viszont nagyon jól kijött (ha láttátok), hogy nagyon jól tud hátulról szervezni, olyan Artetás hosszú lapos passzokkal képes indítani (ezt még Gabriel nem tudja). Szóval, én nem írnám le a csapatkapitányainkat. És ami még fontos, hogy ha van vezér a pályán (Özilke nem az, bár tegnap szépen küzdött), akkor fel tudunk állni a padlóról is.
9 éve
Törölt felhasználó
Nem mondtam, hogy van olyan másik csapat. Bár lehet van.
De attól az 4 front, mert a meccset le kell játszani, az mindegy mikor. És még 5.-nek vehetjük a válogatott meccseket is, mert ha mindenki egészséges lenne, ami ugye sose lesz, de akkor legalább 16 alap válogatott játékosunk most is van. Igen ez is igaz más csapatokra is, de nem mindre, és pl fog számítani mikor a mieink végig játszottak 2 válogatott meccset, aztán meg jön akár egy kis Watford, akik meg pihentek 2 hetet, bőven számít. (nem, fogalmam sincs hány válogatott játékosa van a Watfordnak)
Ha most kéne egy héten csak 1 meccset játszani, vagy a szezon másik felében, az akkor is 1 meccsel kevesebb lenne, többen tudnának pihenni. És az alap emberek azért már 30 körül vannak, nekik már közel se mindegy. És nálunk a rotálás ugye csak sérülés útján terjed.

Szólj hozzá