Az angol labdarúgó-szövetség pénteki közleményében tudatta, hogy az Arsenal játékosát, Gabriel Paulistát sportszerűtlen magatartás miatt egy meccsre eltiltja azonnali hatállyal.

Mint ismert, a brazil játékost a Chelsea elleni mérkőzésen állította ki Mike Dean játékvezető, miután törlesztésül rátaposott Diego Costa lábfejére. Később a szövetség elismerte, hogy Dean rossz döntést hozott, amikor a Koscielny arcába belemarkoló Costát nem állította ki, Gabrielt viszont igen, így utólag az arsenalos védő piros lapját és az ezzel járó eltiltást a spanyolnak írták jóvá.

Gabriel ügyében viszont még egy fegyelmi eljárás indult, s ennek értelmében a játékost egymeccses eltiltással, továbbá 10 ezer fontos pénzbüntetésre ítélte az FA. Az eltiltást már a hétvégi, Leicester elleni bajnokin letöltheti a játékos.

Arséne Wenger még a délelőtti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, a játékos megbánta a történteket.

Odafigyeltem rá, hogyan éli meg mentálisan a történteket, és nagyon sajnálja az incidenst, nagyon csalódott. Ezzel együtt Gabriel egy igazi harcos, és egész héten motiváltan és jó szellemben edzett a többiekkel. - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

9 éve
Arsenalfan25, végre valaki úgy látta ahogy én ;-) bár én csak fél szemmel néztem ;-) a barca verésen volt a másik szemem.
9 éve
A csirkék ellen Ramsey végre középen kapott lehetőséget nagyon jól játszott. Erre megint kikerül a szélre... fuck logic
9 éve
Itt ez a szarházi Mike Dean nézzétek hogy örül mikor kapunk egy gól :exclaim:
https://www.youtube.com/watch?v=LLdMNZR6QDM
És még sokan ellenük vannak hogy miért akarjuk eltíltatni Arsenal meccsekről !!!!
9 éve
Én nagyon kedvelem Gabrielt. Relatíve ismeretlen volt, amikor leigazoltuk, és némi meglepetésre tökre jó teljesítményt nyújt. Koscielnyre emlékeztet. Tetszik, hogy nem egy beszari játékos, és ha kell kőkeményen kiáll magáért, és a csapatért. Ezt a CFC ellen is tökéletesen bizonyította, csak tudnia kell hol a határ. Idén inkább már rá számítanék kezdőként, mint Koscielny védőpárja.
9 éve
Törölt felhasználó
Ez volt a minimum. Kár, hogy az ellopott 3 pontért semmi sem kárpótol minket.

Szólj hozzá