Arséne Wenger a Leicester elleni bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján ismertette a kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

A Chelsea elleni bajnokihoz képest egy változás mindenképpen lesz a következő meccsre: Francis Coquelin térdsérülése ugyanis nem jött teljesen rendbe.

Wenger közlése alapján azonban a francia állapota jól halad, akár már holnap visszatérhet az edzésekre. A keddi, Olympiakosz elleni Bajnokok Ligája-meccsen kis valószínűséggel már ott lehet a pályán a védekező középpályás, de sokkal valószínűbb, hogy csak a jövő hétvégi, Manchester United elleni derbin tér majd vissza a játékos.

Coquelin mellett Gabriel lehet a másik hiányzó a hétvégi, Leicester elleni meccsről. Bár a brazil játékos piros lapját és a hárommeccses eltiltását érvénytelenítette az angol szövetség, sportszerűtlen magatartás miatt viszont egy újabb fegyelmi eljárásra került sor őt illetően, amelynek az ítéletét ma kapja kézhez az Arsenal.

Wenger a két, nemrégiben megműtött angol játékosról is ejtett néhány szót - Wilshere műtétje jól sikerült, viszont jelenleg nem végezhet fizikai munkát. Welbeckről és Rosicky-ről csak annyit árult el a menedzser, hogy mindkettejük állapota jól javul.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

9 éve
Törölt felhasználó
Konkrétan: azzal az 5 ponttal vagyunk lemaradva, amit elcsaltak tőlünk - egy meccsel kevesebbet játszva.
9 éve
Nem ide tartozik de a kö***g csirkéknek nagy mákjuk van ma a Man City ellen...2 lesgól is na mindegy... és épp ezért van az hogy többet várunk idén a csapattól és ezért volt nagyon fájó az a Chelsea vereség is mert idén nem lett volna egyértelmű a bajnoki cím sorsa és ezért van ez a nagy reménykedés és bizakodás mert együtt maradt a csapat nem vagyunk rosszak csak végre találjuk meg a góllövő cipőket és végre mutassuk meg miért vagyunk az elit csapatok között !!! Mindegyik nagycsapat verhető és végre a rangadókról is elhozhatjuk a 3 pontot !!!
9 éve
Törölt felhasználó
Mit tud változtatni egy darab meccs.. Én félek Flaminitól.
9 éve
Törölt felhasználó
Az lenne a legjobb, ha olasz csapat lennénk és játszhatnánk 4-3-1-2t vagy 4-3-2-1et. :D
9 éve
Cazorla nem rosszul csinálja csak a szélső játékunknak kellene fejlődni és néha a két bekkünknek is támadásban ott kéne lenni mert eddig a széljáték elég gyenge !!! A védekező része az már kicsit gyengébb de így is az egyik legtöbbet teljesítő játékosunk szerintem a spanyol !!! Ma azt várom hogy a szélsőink 1-1 beni játéka feljavúljon és hogy távolról is kapuralöjjünk végre ! A Leicester nagyon jó eddig de úgy gondolom meg verjük őket 1-3 vagy 0-2 re ;-) Ezt a Mahrezt meg remélem Boss leszedi a pályáról !!! %-P

Szólj hozzá