Arséne Wenger csak az utolsó pillanatban dönt majd arról, hogy az Olivier Giroud-Theo Walcott kettősből melyik játékos kezdjen a középcsatár posztban szombat kora délután, a Chelsea elleni rangadón.

A szerdai meccsen Giroud kapta meg a bizalmat Wengertől, ám a francia csatárnak nem sikerült bizonyítania, két sárgája miatt már az első félidőben kiállították. Az eltiltás viszont nem érvényes a bajnokságban, így akár ő is pályára léphet szombaton.

Walcott a kezdeti nehézségek után az elmúlt négy meccsén három alkalommal betalált nem csak a klubjában, de az angol nemzeti válogatottban is, legutóbb a Dinamo Zágráb ellen csereként volt eredményes.

Ettől függetlenül még mindig nincs eldöntve, melyikük kezd a Chelsea elleni derbin.

Jelenleg azt kell mondjam, hogy ezt a döntést csak holnap délelőtt hozom majd meg. Meg kell próbálnunk a legjobb megoldást megtalálni, amelyik a leghatékonyabb a támadásokat illetően. Minden mérkőzés más.  - mondta Wenger.

 

Theóval nagyon elégedett vagyok, hogy ennyi gólt szerzett ennyi pályára lépésből. A Zágráb ellen azt is megmutatta, hogy csereként is képes gólt szerezni, ami mindenképpen pozitívum.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

9 éve
Coq :roll:
9 éve
Eltaláltam a kezdőt :-).
Az biztos, hogy közel sem lesz annyi helyzetünk, mint a Stoke ellen volt szóval kegyetlenül ki kell használni őket. Walcott-nak a BL-ben 1 helyzet kellett a gólhoz, ami biztató.
Pedro sajnos mégis felépült és kezdő. Reméljük, hogy Monreal jó napot fog ki.
9 éve
Törölt felhasználó
Az biztos, hogy ma nincs kifogás. Ha kikapunk, az óriási károkat okozhat a csapatban. Rettenetesen izgulok.
9 éve
A Chelsea eddig minden hazai bajnokin legalább 2 gólt kapott. Mi viszont több mint két éve nem lőttünk gólt a Stamford Bridge-n. Égő lenne, ha ez a sorozat ma tovább folytatódna. Én ezzel a kezdővel állnék fel: Cech- Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal- Coquelin, Cazorla- Ramsey, Özil, Sanchez- Walcott.
Mivel a Chelsea szerintem ma nem az x-re fog játszani és a védelmük mostanában átjáróház, biztosan lesz egy-két kontralehetőségünk. Így Giroud-val nem hiszem, hogy sokra mennénk elől. Ramsey pedig sokkal jobb védekezésben, mint Chambelain. Reméljük, hogy sikerült kiheverni a szerdai vereséget és nem teli gatyával fogunk pályára lépni. GO GUNNERS
9 éve
Ment egy levél, Athlon!

Szólj hozzá