A horvát Dinamo Zagreb otthonában kezdi meg idei Bajnokok Ligája szereplését Arsene Wenger csapata.

A francia menedzser több változtatást eszközölt hétvégi csapatához, így Ospina, Gibbs, Debuchy, Arteta, Chamberlain és Giroud is bekerült a csapatba.

A kezdőtizenegy: Ospina, Debuchy, Gabriel, Koscielny, Gibbs, Arteta, Cazorla, Oxi, Ozil, Alexis, Giroud

A kispad: Cech, Chambers, Monreal, Flamini, Coquelin, Campbell, Walcott

A mérkőzést a Sport 2 élőben közvetíti.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (44)

9 éve
„Egy csapat sem nehezíti meg annyira az Arsenal dolgát, mint az Arsenal” – kommentált a spanyol AS című lap. Ez jó... és nagyon igaz. Ja, ha véletlen továbbjutunk, akkor tuti a Barcát kapjuk.
9 éve
Törölt felhasználó
Huh! Tényleg volt, aki pénzt rakott a csapatra? :wow: :ohh:
9 éve
Szerintem az első gól Ox-é volt és kicsit Debuchyé, ő sem figyelt. A második gól egyértelműen az egyébként is a legrosszabb játékosunké, Gibbsé volt (jól látta Wenger, h le kell hozni), akkorát én is ugrok, mint ő (na jó szégyelném magam, ha csak akkorát), miért Ospina lenne a hibás, ha 3 védő nem tud lefejelni 1 játékost? Arteta lassú volt, Cazorla semmi, Alexis formán kívül van. Szerintem Giroud túlpörögte, amúgy meg rajta kívül max a cserék és Özil pörgött, de rossz hatásfokkal. Nem tudom, a rotálás kellett a Chelsea-s meccs miatt, de Arteta és Gibbs nagyon alulteljesített + a bíró is. Így nem lehetett nyerni.
9 éve
Törölt felhasználó
A felkészülési meccseken nyertünk kupákat, úgyhogy no para. A többi nem számít. A szezon csak egy előkészítő a két szezon közti kupákra. Emirates kupa, jövünk!
9 éve
Törölt felhasználó
Oké legyen úgy,de miért kellenek ilyen ostoba vereségek,hogy észhez térjen a banda? Már ha észhez térnek és nem futunk bele most egy jó pofozós sorozatba..

Szólj hozzá