Az Arsenal hivatlos közleményben erősítette meg a ma reggeli híreket, miszerint Jack Wilshere sérülése nem javul a megfelelő módon és ütemben, így mégis műtét szükségeltetik a bal lábában.

Wilshere szárkapocscsontja még augusztus elején sérült meg, visszatérését a Stoke elleni mérkőzésre jósolták, de a rehabilitáció utolsó szakaszát már nem tudta teljesíteni az angol középpályás.

Arsene Wenger reményét fejezte ki a minap, hogy nem lesz szükség beavatkozásra, de végül specialisták véleményének javaslatára kés alá fekszik a következő napokban Wilshere.

Előreláthatólag három hónapra esik ki az Arsenal 10-ese, így a szintén frissen operált Danny Welbeckel együtt térhet majd vissza a csapatba karácsony környékén.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

9 éve
JACKOXI, a két legrosszabb játékosunk volt, akiknek örültél. Sajnos OX-ban minden benne van, lehet nyerő, de vesztő ember is, lásd tavaly a Monaco ellen. Gibbs pedig nem egy kategória sajnos a többi szélső hátvédünkkel. Valami nagyon nem stimmel nála. Sajnos még Arteta is a 3 legrosszabb közt volt... a 4 rotáltból talán Debuchy hozta magát.
9 éve
Nem számítottam ennyire felforgatott kezdőre, de örülök a rotálásnak. Oxlade-nak és Gibbsnek, különösen. Ospinába érzek egy potyát, de ne legyen igazam.
9 éve
Azért kell inni :D
9 éve
ÁÁÁÁÁ ez csak színészkedés....annyira nem húzom én fel magam. Max azon hogy az emberek többsége smiléket tol ide a mondandó végére én meg lófaszt látok belőle 4/4 böngészővel:D

ui. sört nem iszok mert árt:DDD
9 éve
Dinamo Zagreb: Eduardo, Pinto, Sigali, Taravel, Antolic, Machado, Ademi, Pivaric, Soudani, Fernandes, Pjaca

Subs: Jezina, Benkovic, Matel, Coric, Rog, Henriquez, Hodzic

Arsenal: Ospina, Debuchy, Gabriel, Koscielny, Gibbs, Arteta, Cazorla, Ozil, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Giroud

Subs: Cech, Monreal, Chambers, Flamini, Coquelin, Walcott, Campbell

Szólj hozzá