A Premier League 5. fordulójában az Arsenal hazai pályán fogadja a Stoke City együttesét.

A házigazda legutóbb a Newcastle otthonából hozta el a három pontot, míg a vendégek a Britanniában szenvedtek vereséget a WBA-tól.

A Stoke City-nél biztosan nem léphet pályára Charlie Adam és Ibrahim Affelay eltiltás miatt, de a másik két új szerzemény Joselu és Shaqiri ott van a csapatban.

Az Arsenal nem számíthat ma sérülés miatt Wilsherre, Welbeck-re, Rosciky-re és Mertesacker-re sem, aki ugyan elvileg kigyógyult betegségéből, de mégsem kerettag a mai napon.

A kezdőtizenegy: Cech, Bellerin, Koscielny, Gabriel, Monreal, Coqeulin, Cazorla, Ramsey, Özil, Alexis, Walcott

A kispad: Ospina, Debuchy, Gibbs, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Campbell, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (113)

9 éve
Aron21: Ha egyszer jól esik :D
9 éve
Törölt felhasználó
JACKOXI, nem komolyan szóltam be neked, egyet értek, hogy Ramseyt lekellene néha cserélni, csak észrevettem, hogy bevett szokásod, hogy meccs után rögtön leszidsz valakit. :D
9 éve
Törölt felhasználó
Pinokkió! Hahaha! +1 ;-) :lol:
Igen: lassan ott vannak, ahová valók :-P ...Én Abrapapa helyében neki sem állnék már egy 60 ezres stadionnak... Tök fölösleges.
Ha gyorsan ki tud ugrani a bizniszből, még viszontláthatja a pénzét :coolsmirk:
9 éve
Törölt felhasználó
Bajnokságba szerintem nekünk van idén a legerősebb csapatunk. Első két hely valamelyikére odaérünk. Bl-ben a legjobb 4 közé várom a csapatot. Talán a real vagy a barca, aki erősebb nálunk. Hiány érzetem csak abban van, hogy nem vettünk csatár, és sajnos Campbellről idén egyenlőre még nem derült ki, hogy miért maradt nálunk. Remélem meglepetésként berobban Ramsy helyére jobbszélre, vagy akár csatárként elől.
9 éve
Debuchy nem lenne nagy érvágás, Jenkinson úgyis jön vissza. Nagyon bánthatja a francia egóját, hogy egy tini simán kenterbe veri. Már a múltkor is nyilatkozott valami meredeket, de mondom, engem nem igazán hatna meg, ha elmenne. Gibbsel már más a helyzet. Ő hosszabb távú megoldás, de ahhoz, hogy fomába kerüljön játszatni kéne, de ahhoz meg kikéne venni Monrealt, aki egészen korrekt teljesítményt hoz le, már lassan egy éve. Még csak most indul be a szezon. Bajnokik, BL, Ligakupa... Mindenki fog lehetőséget kapni, legalábbis bízom benne. A védelemhez még annyit, hogy nem bánnám, ha Gabirel megragadna a kezdőben, nagyon tetszik, amit látok tőle. Engem Koscielnyre emlékeztet.

Szólj hozzá