Arséne Wenger a csütörtöki hivatalos sajtótájékoztatóján ismertette a Stoke elleni bajnokra készülő kerettel kapcsolatos híreket.

Az előző meccshez képest új hír, hogy Danny Welbeck az előzetesekkel ellentétben mégsem térhet vissza a teljes körű edzésekhez, sőt, az angol játékost meg kell operálni, ami miatt csak karácsony táján térhet majd vissza a 24 éves támadó.

Vele kapcsolatban nagyon rossz híreket kaptunk, mert fejben vele már számoltam a keretben. Nagyon közel volt a visszatéréshez, de a rehabilitáció utolsó szakaszára nem reagált jól a szervezete. Mindig is a konzervatív rehabilitációt helyezzük előtérbe, amelynek az első szakaszát specialisták vezetik, és Danny is nagyon közel járt ahhoz, hogy visszatérjen. Meg kellett vitatnunk az ő helyzetét, rá kellett jönnünk, mi a hátráltató ok. Biztos, hogy karácsonyig nem lesz bevethető - mondta Welbeckről Wenger.

Nem csak Welbeckről kapott rossz híreket a francia menedzser, de a másik küszöbön álló visszatérő, Jack Wilshere állapota sem úgy javul, ahogyan tervezték.

Jack rehabilitációja lassabb a vártnál. Arra számítottam, hogy bevethető lesz a válogatott szünet után, de eddig nem láttam az edzéseken. Jelenleg nem tudok ennél többet mondani, még beszélnem kell az orvosi stábbal. Az biztos, hogy szombaton nem lesz bevethető.

Végül azért pozitív híreket is tudott szolgáltatni a sérültekkel kapcsolatban Wenger.

Koscielny rendben van, már tudott edzeni tegnap. Mertesacker majdnem háromhetes kihagyást követően újból fitt.

 

A többi válogatott játékos is jó formában tért vissza, hasonló keretünk lesz, mint a Newcastle ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

9 éve
Törölt felhasználó
Én Matic helyére néztem ki nekik Xavit ;-P :lol:
9 éve
Törölt felhasználó
A Chelseanek most jól jönne egy Giroud! :D

Mint nekünk tavaly.
9 éve
Törölt felhasználó
Vezessük fel Courtois esetét is a lajstromba! ;-P
9 éve
Törölt felhasználó
Roony combizomsérülést szenvedet!! Csak azért írom le mert kíváncsi leszek mikor lép legközelebb pályára. Nálunk ez 1-2 hónap kihagyást is szokott jelenteni.....
9 éve
Törölt felhasználó
És ehhez kapcsolódóan egy idézet:

"Did I ever tell you what the definiton of insanity is? Insanity is doing the exact same fucking thing over and over again, expecting shit to change. That is crazy."

Szólj hozzá