Danny Welbecket sérült bal térdét az elmúlt napokban sikeresen megoperálták - tudatta közleményben az Arsenal.

A 23 éves angol támadó még áprilisban sérült meg, azóta viszont nem tudott érdemi előrelépést tenni a rehabilitációjában.

Arséne Wenger az elmúlt hetekben még bizakodóan nyilatkozott, hogy Welbeck a soron következő válogatott szünet után újból bekapcsolódhat a teljes körű edzésmunkálatokba, ám a csatár nem tudta eredményesen venni a rehabilitációja következő szakaszát.

Az Arsenal közleményében úgy fogalmazott, Welbeck porcsérülése nem úgy javult, mint ahogyan arra számítottak, főleg az egyre nagyobb terhelés okán. Emiatt a csapat és a játékos az operáció mellett döntött, amelyre a múlt hét során sor került. A műtétet egy vezető specialista végezte.

Welbeck így karácsonyig kidőlt, a csapatnál mindenki eredményes rehabilitációt kívánt a játékosnak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (52)

9 éve
Éljen! Eladtuk Diabyt, itt van Welbeck!!!
9 éve
Hát nem tudom... nem vagyok hasra esve Rooney-tól. A mentalitását és az alázatát bírom, ha Van Gaalnak az akadt be tavaly, hogy játsszon vkp-t, akkor Rooney ott játszott. De hatalmas tévedés őt befejezőcsatárként játszatni.
9 éve
Törölt felhasználó
Valóban az elmúlt 1-2 évben nem hozza a legjobbját, de ez a fergusonos rész amit írtál, az elmondható az egész MU-ra is. Viszont így is a legjobb angol játékos. Össze tenném a két kezem, ha ilyen játékosunk lenne elől. :D
9 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg túl van hypolva Rooney nagyon, Fergie alatt tudott játszani, vagy ő tudta mivel hozhatja ki belőle a maxot, de mióta nincs az öreg Rooney jóformán sehol sincs!

9 éve
Törölt felhasználó
Amúgy a svájci csapatban a 18 éves Embolo nagyon jól mozgott- korához képest meg főleg. Fogunk még róla hallani, nem bánnám, ha hozzánk kerülnie.

Szólj hozzá