Arséne Wenger a Newcastle elleni meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatóján elárulta, hogy stábjával "éjjel-nappal dolgozik azon, hogy megerősítse a keretét egy-két igazolással", de jelenleg nem magabiztos azt illetően, hogy ez sikerülni fog.

Mindig bízok abban, hogy az utolsó pillanatban egy megoldás elérhető lesz a piacon, mert az ügyletek főleg az utolsó négy-öt napban pörögnek fel. De jelenleg nem ígérhetek semmit. - mondta Wenger.

 

Vannak kimondott célpontjaink, ugyanakkor van olyan is, amikor kapunk egy fülest, hogy egy olyan játékos válik elérhetővé, akit kedvelünk és így lesz esélyünk leigazolni őt.

 

Nagyon keményen dolgozunk, egy teljes stáb van mellettem, akikkel együtt éjjel-nappal dolgozunk azon, hogy leigazoljunk egy játékost, akivel erősíteni tudunk. Én is a nap 24 órájában elérhető vagyok, de per pillanat nem állunk közel senki leigazolásához sem.

Az angol átigazolási piac az európaitól eltérően szeptember 1-jén zár, azonban a korábban megszokotthoz képest előbb, nem éjfélkor, hanem magyar idő szerint este 7 órakor zár.

Abból lehet előnyünk, hogy Angliában egy nappal később zár a piac, így már csak mi fogunk tudni dolgozni az ügyleteken.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

9 éve
Törölt felhasználó
Jaajjj Wenger bár ne nyiltakoztál volna semmit...
Éjjel-nappal... húú bakker reped a plafon.
Vagy az öreg nem téli, hanem nyári álmot aludt eddig?
Valaki szóljon neki, hogy az összes mozdítható normális játékost elvitték az orra előtt!
Aztán majd büszkén verik a mellüket, hogy ismét profitot termeltünk... helló Európa Liga, jövünk XD
(Tudom, kicsit elragadtattam magam... bocs)
9 éve
Szerintem pluszba zárjuk az átigazolási szezont (anyagilag), csak még Flamót adjuk el jópénzért. Hurrá!!! Minden drukker álma teljesül, a tulajok is kemény fontokkal tömött párnákon aludhatják álmukat...
9 éve
Törölt felhasználó
Jackoxi, Én is így vagyok az átigazolási szezonnal. Bár 5 perc múlva lenne vége, legalább csak azt az 5 percet izgulnám át. Naponta legalább 20szor frissítem a Skysports transfer oldalát az átigazolási időszak kezdete óta, és keresem azt a kis Arsenal ikonocskát, de azóta még pletyka is alig van. Nem ezekre a Benzemás, Martinezes kacsákra gondolok ofc.:((
9 éve
Törölt felhasználó
Jó az ;-)
9 éve
Megint sok szerencsénk van a sorsolással. :lol: :lol:

Szólj hozzá