Csütörtök késő délután kisorsolták Monacóban a 2015-16-os Bajnokok Ligája-csoportkörét.

Az Arsenal az F jelű kvartettet kapta, köztük olyan ismerős ellenfelekkel, mint a Bayern München és az Olympiakosz, a csoportot pedig a Dinamo Zágráb egészíti ki.

A meccsnapok pontos beosztását hamarosan ismerteti az UEFA.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

9 éve
Cavani hétfőn délután jönni fog...aztán szétbaszunk mindenkit akit az élet elénk sodor!

Ha meg nem abban is lesz pozitívum mert Wenger uccsó éve lesz.....szóval no para. Wenger elmondta Ő nem azért akar igazolni hogy a szurkolóknak jó legyen....Ő azért igazol mert......hát fasz tudja miért de nem miattunk az tuti. Meg hát baromira nincs jó játékos a piacon....mert már elvitték őket. Mi meg bízunk a sérült angolokban meg a ....hát nem tudom miben de bízunk benne.

Ma hajrá....talán összejön a 4. meccsre az első tudatos gól....beszarok. A shitty 8at lőtt mi meg várjuk az elsőt.....hát fasza kilátások. Nem baj kapni már annyit kaptunk mint az első 5 a tabellán együtt. Azt már eleget gyakoroltuk! :D
9 éve
Törölt felhasználó
Még csak a 4. meccs jön és már most nem tudom egy kezemen megszámolni, hogy hány kulcsemberünk nem bevethető. Jó lesz... jó lesz... igazolni nem kell...
9 éve
Törölt felhasználó
Akkor a kezdő vszínűleg ugyanaz lesz, Kos beállásán kívül. Idegenben ez kisebb probléma, mint otthon, mert itt nyíltabb a játék. Az Emiratesben viszont tényleg nem fog működni ez, muszáj széthúzni a pályát a betömörülő csapatok ellen.
9 éve
Törölt felhasználó
Hát Boss szerintem játszani fog, főleg Chambers legutóbbi produktuma után. Özil meg elvileg mégiscsak edzett .:D Newcastle ellen egyébként is jók vagyunk az elmúlt években.
9 éve
Törölt felhasználó
Fú, de kéne Koscielny holnap, a Newcastle ellen nagyon kemény lesz. De egy Boss-Gabriel duóval már nyugodt lennék. Özil is nagyon hiányozni fog, ha nem lesz. Az idegenbeli középcsapat elleni meccseken szokott általában a legjobb lenni.

Szólj hozzá