Aaron Ramsey úgy gondolja, hogy az Arsenalnál most a legerősebb az összhang, mióta ő is a csapat játékosa.

A walesi játékos 2008-ban csatlakozott az Ágyúsokhoz a Cardiff együttesétől, azóta pedig Jack Wilshere-rel, Kieran Gibbsszel és Wojciech Szczesny-vel együtt kulcsjátékossá nőtte ki magát a felnőtt csapatban.

A keretben lévő játékosok többsége már elég hosszú ideje itt van. Én már a hetedik éve vagyok ennél a csapatnál, s azt kell mondanom, soha nem volt még ilyen erős az összhang, a kémia a klubon belül, mindenki a másikért harcol a pályán. - mondta Ramsey.

 

Ebben a csapatban megvan a minőség, és most már sikerült végre nyernünk is egy-két kupát. Ez a keret már nagyobb dolgokat is megcélozhat, és remélem, hogy ebben a szezonban meg tudjuk majd mutatni, milyen összetartó csapat vagyunk.

 

Tudom, hogy jó a keretünk és nem csak akkor hívhatjuk ki a legjobbakat, amikor jó napunk van, de most az a lényeg, hogy midnen meccshez egyesével álljunk hozzá. Két kupasikerrel teli évet tudhatunk a hátunk mögött, tudom, hogy ott leszünk az elején a végértékelésnél, vagy nagyon a közelében.

Az Arsenal egy nagyon fontos rangadóra készül a Liverpool ellen hétfőn, az pedig mindenképpen önbizalmat adhat a csapatnak, hogy az előző szezonban 4-1-re nyerték a találkozót. Ezzel Ramsey is egyetért.

Az ember mindig a nagyobb meccseket keresi a meccsnaptárban, mert mindig szeretné a legjobbak ellen megméretteni magát. A hétfői is ilyen meccs lesz. Nehéz lesz, de jól szerepeltünk ellenük tavaly. Ha a ránk jellemző stílusban játszunk majd, biztos, hogy jó eredményt hozunk .

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá