A Premier League 3. fordulójának zárónapján az Arsenal az eddig 100%-os Liverpool együttesét fogadja az Emiratesben.

A hazaik az elmúlt fordulóban a Crystal Palace otthonából hozták el a három pontot, míg a Liverpool az újonc Bournemouth együttesét gyűrte le otthon.

Arsene Wenger ma Jack Wilsherre, Danny Welbeckre, Tomas Rosicky-ra és két középsővédőjére sem számíthat. Per Mertesacker betegség, Laurent Koscielny hátsérülés miatt marad ki. A vendégeknél Jordan Henderson és Adam Lallana játáka kérdéses.

A kezdőtizenegy: Cech, Bellerín, Gabriel, Chambers, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Özil, Alexis, Giroud.

A kispad: Ospina, Gibbs, Debuchy, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Flamini, Arteta.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (161)

9 éve
Törölt felhasználó
....Oszt' még vinnék De Bruyne-t :roll: 😏 :gulp: Naaa??? Földcsuszamlás? Dominó? ...Miegymás? ;)
9 éve
Nem hinném, hogy Transfermarkt szerint kell megítélni egy játékost. Koscielny is csak 20-at ér a németek szerint, aztán mégis a liga legjobb védője.
9 éve
Én csak szemléletes példának hoztam a 90 millát, de tény, h 60 alatt szóba se állna velünk a Bayern. Ennyit meg állítólag Benzemáért is adtunk volna. Giroud meg 24 milla a transfermarkt szerint, szóval ne várjunk tőle csodát, a pénzéért megdolgozik, annyi gólt arányaiban lő is.
9 éve
Eleg tavol all attol tudasban Lewandowski,hogy atigazolasi rekordot dontsunk erte!Orulnek neki ,de nem ennyiert!
9 éve
Páran feltették a kérdést: miért engedné el XY csapat Z-t?! Egyszerű, mert áron felül megfizeted, mert neked kell. Tehát van az a pénz. Pl. Lewandowski 50Mill. EUR a transfermarkt szerint, ha 80-at kínálsz érte, és 90-et adsz, akkor nincs az a Bayern, aki ne adná el, még ha a fogát húznák is közben. Meg maga a játékos fog könyörögni a csapatának, ami a markát üti, hogy ...adjatok el!!! Tehát Lewa kellhetne nekünk, még ha 7 centivel törpébb is (meg kb 10 kiló izommal kevesebb), meg robbanékonyabb is, mint Zsiru. Benzema Zsiru klón, ő is kellhetett volna, de nem kelt fel időben ;-) Ibra meg lehet, h tényleg öregecske nekünk... Uff.

Szólj hozzá