Arsene Wenger csütörtöki tájékoztatása szerint a nyitófordulóról lemaradó Hector Bellerin visszatérhet a csapatba a hétvégén, miután felépült kisebb sérüléséből.

A francia továbbá megerősítette; Alexis Sanchez elég fitt ahhoz, hogy kezdjen a sasok ellen, viszont Danny Welbeck még nem lesz elérhető vasárnap.

Hector teljes körű edzéseket végez, így elérhető lesz vasárnap. Welbeck jól halad a felépüléssel, de még nincs bevethető állapotban.

Alexis fitt, nagyon keményen dolgozott a héten, készen áll a vasárnapi mérkőzésre.

Az egyetlen hosszútávú hiányzó Tomas Rosicky, a cseh középpályás műtéten esett át az elmúlt napokban, s várhatóan több, mint két hónapos kihagyásra számíthat.

Ami viszont megnyugtató hír, hogy Jack Wilshere sérülése nem igényel operációt, és ha minden jól megy két héten belül edzésbe állhat a 23 éves játékos.

Tomas térdét megműtötték. Az ügynöke egy-két hónapos kihagyásról beszélt, de a felépülése több időt fog igénybe venni. Hogy pontosan mennyit, még nem tudjuk.

Jack esetében 4 hetes rehabilitációról van szó, ebből most tart a második héten, úgyhogy jó ütemben gyógyul a lába.

- mondta Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

9 éve
Sanchez visszatér és egyből ő kezd Ox helyett. Nem az, hogy simán elférne a pályán mindkettő.
9 éve
Törölt felhasználó
Hát...., kíváncsi vagyok.... Remélem, azt vágjuk, hogy ma az 'x' is vereséggel ér fel! :-S
9 éve
A múltkor pont ezt vesézgettük... Középpályások a szélen... az meg, hogy Oxlade formában van és megtudja bontania védelmet, le van szarva. Istenem!
9 éve
Mivel nincs másik csatárunk. :lol:
9 éve
Törölt felhasználó
Giroud a kezdőben... - Ledobtuk a PL-t? :gulp: :zip:

Szólj hozzá