Vasárnap 14:30-as kezdéssel az Arsenal számára is megkezdődik az angol Premier Liga 2015/16-os idénye, az Ágyúsok a West Ham csapatát fogadják az Emiratesben.

Kezdő: Cech, Debuchy, Koscielny, Mertesacker, Monreal, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Özil, Cazorla, Giroud.

Kispad: Ospina, Gibbs, Gabriel, Chambers, Walcott, Alexis, Arteta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (78)

9 éve
Törölt felhasználó
A meccs időpontjában nem voltam otthon, kibírzam, hogy ne nézzem meg az eredményt, felkeltem hajnali kettőkor, de minek?! A szoros eredményeket látva azt hittem, ma már mi fogjuk vezetni a bajnokságot (és rajt cél győzelmet aratunk). Tegnap röhögtem a Chelsean, ma meg?!
Ez csak az első meccs volt, de:
- megint a tökölés, kevés helyzettel,
- azt mondták/gondoltam, Cech tíz-tizenöt plusz pont szezononként, minuszról indul,
- Wengernek remélem, ez az utolsó szezonja a kispadunkon,
- amennyiben tényleg tele a padlás pénzzel, lehet emelni a téteket Benzemáért,
- hogy fogok így visszaaludni/ezt vártuk már hetek óta?!
9 éve
A szezon kezdete mindegyik csapatnak elég nagy para sajnos...nálunk is így volt ! Amit láttunk a felkészülés alapján, mindenki el volt szállva meg elhitte hogy mi az első meccsen gálázunk meg sima győzelmet aratunk. Ahelyett egy elég kapkodós pontatlan játékot mutattunk ( és hatalmas szerencséje is volt a West Ham-nek mert a kapus mindent megfogott ) ami az első bekapott gól után még nagyobb nyomást gyakorolt a csapatra amit nem tudtunk kellően kezelni és ez lett a vége ! Ne hibáztassuk Chech-et sem mert a csapat vesztett nem egy ember ! A védelem is nagy szar volt és támadásban is eléggé vérszegények voltunk szóval erről ennyit ! A következő meccsen lehet javítani hisz még messze a vége ;-) Engem is eléggé bosszantott az eredmény és írtam is szépeket, de lehiggadva , átgondolva már úgy gondolom, hogy ez a pofon kellett ahhoz, hogy felébredjünk és bajnokesélyesként meneteljünk tovább ! Mások is fognak botlani, nem hinném hogy majd ezen a meccsen fog múlni a végjáték ;-) Bízzunk a srácokban és a papában 🧀 Minden rendben lesz ;-)
9 éve
Törölt felhasználó
Aron +1
9 éve
Törölt felhasználó
Hogy itt milyen kibebaszott okos emberek vannak. :D
9 éve
Törölt felhasználó
Amikor megvettük Cech-t egyáltalán nem örültem neki, aztán a felkészülési mérkőzéseken meggyőzött, hogy kellett ő, de hogy ma mit csinált. Kb. 2 kapura tartó lövése volt az ellenfélnek mindkettőt benyalta, ráadásul az elsőnél teljesen fölöslegesen jött ki, a 2. meg Kos inkább a hosszút takarta, erre bemozdul mögé, egy ilyen rutinos kapustól ez ritka hiba.
A meccsen Chambo és Monreal játéka volt viszonylag jó, a többiek nagyon gyengék voltak, de főleg Ramsey. Nagyon sok labdát adott el, de ugyanúgy Cazorla sem volt ma elég pontos, Özil pedig észrevehetetlen volt. Giroud-t lehet szidni, de nem ő miatta nem volt komoly helyzetünk, nem hiszem hogy rajta múlott ez. Igazából Kos-Merte kettőssel sem volt nagyobb gond, bár néha a franciát lefutotta Sakho, de mivel ki kellett támadnunk nem csoda. Coq se nyújtotta azt, amit megszokhattunk tőle, nagyon pontatlan volt ő is.
Nem tudom mi okozta ezt, vagy az hogy nagyképűen mentünk ki, vagy egyszerűen a nyomást nem bírták a srácok. Bellerín meg borzasztóan hiányzott, főleg támadásba, mert Debuchy a védekezést úgy ahogy megoldotta, bár a legtöbb sikeres támadása a WHU-nak itt futott.
Jövőhéten össze kell magunkat szedni, Wengernek végleg el kéne felejteni azt, hogy a középpályásainkat kitolja szélre, mert ez nem megy, főleg hogy OX is kurva sokszor befelé mozgott, és így semmi hely nem maradt a támadásokra. Ha ott van a padon Walcott, akkor ne Cazorla-Ramsey kettős valamelyike játsszon a szélen. Nem értem még mindig mit lát ebben Wenger.
Ospina kapja meg a lehetőséget, ha élni fog vele, akkor a cseh itt is csak másodhegedűs legyen, ilyen hibák után ki kell kerülnie a kezdőből legalább egy kis időre. + Wenger tanuljon meg cserélni, mert ennél még az is értelmesebb lett volna, ha Monreal helyett behozza Gibbset, aki támadásba jobb a spanyolnál, nem pedig csatárokkal feltölteni a pályát, mert így még jobban leszűkültek a területek a 16-osuk környékénél.

Szólj hozzá