Arséne Wenger az arsenal.comnak adott csütörtöki interjújában megerősítette Jack Wilshere súlyos sérülését, s egyben ismertette a West Ham United ellen bevethető kerettel kapcsolatos híreket.

Mint arról már beszámoltunk, az angol sajtó már szerda késő este lehozták azt hírt, miszerint Wilshere sérülése komolyabb a vártnál, s az angol játékosnak nem napokat, hanem legalább hat hetet kell kihagynia egy újabb hajszál-repedés miatt.

Wenger a csütörtöki sérülésjelentésében hivatalosan is megerősítette ezeket a híreket.

A hírek, amely Jack Wilshere sérülésével kapcsolatban láttak napvilágot, igazak. Ez egy negatív meglepetés, mivel most derült ki, hogy hajszál-repedés van a bal sípcsontjában. - mondta Wenger.

 

Van még egy kisebb sérülése ezen kívül, de más már nincs. Volt egy ütközése az edzésen, de mindez csak baleset volt. 

A francia menedzser jelentést adott Danny Welbeck, Tomas Rosicky és a héten visszatérő Alexis állapotáról is.

Rosicky és Welbeck haladnak a visszatérésüket illetően, de a vasárnapi meccs még korai lesz nekik. 

 

Alexis már edz, de nem gondolom, hogy vasárnap már a keretben lesz. Ezt még majd eldöntjük a hét végéig, de nem hinném, hogy ott lesz a csapatban. 

 

Az nem lepetett meg, hogy már a chilei tengerparton elkezdett futni, Alexis futás nélkül nem is Alexis. Nem is lehet róla elképzelni, hogy csak fekszik a parton és semmit nem csinál. Jó erőnlétben tért vissza, ami pozitívum, de nem meglepetés. Nem is ő lett volna, ha négy hétig nem csinált volna semmit. - árulta el a francia menedzser.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

9 éve
Törölt felhasználó
Hullanak az emberek mint a legyek, Rosicky, Welbeck, Wilshere jó ha pár meccsre bevethető lesz. Lényegében már nincs 18 18 év feletti hasznos játékos. De Gnabry, aki nem hogy egy percet nem játszott, lényegében még alig edzett, de ő is megy kölcsön, mert minek is ide.

WHU pihentet, cserébe kiesnek az ELből, biztos megéri nekik.
9 éve
Törölt felhasználó
A neheze megvan: DiMaria elhagyta a MU-t :-P
....Jöhet a hab a tortára: vegyék meg Pedrót! :lol:
9 éve
Ez már hányadik ilyen hajszálrepedés Wilshere-nél? :down:
9 éve
Cech - Bellerin Mertesacker Koscielny Monreal - Coqueiln Ramsey - Chamberlain Özil Cazorla - Walcott féle kezdőt küldeném fel a West Ham ellen.

Szólj hozzá