A tavalyi szuperkupagyőztes Arsenal ezúttal a Chelsea-vel csap össze, s védheti meg címét a 4 órakor kezdődő találkozón, amelyet szokás szerint a Wembley-ben rendeznek.

A kékeknél az egyetlen nagyobb hiányzónak Diego Costa számít, Wenger a még nyaralását töltő Alexis Sanchez-t, és elővigyázatossági okokból Jack Wilshere-t lesz kényszerű kihagyni a csapatból. Tomas Rosicky és Danny Welbeck sérült.

Petr Cech volt csapata ellen debütál tét mérkőzésen az Arsenal színeiben, továbbá kisebb meglepetés lehet, hogy Olivier Giroud helyett a napokban új szerződést aláíró Theo Walcott kezd majd középcsatárként.

Kezdőtizenegy: Cech - Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Ramsey, Ozil, Oxlade-Chamberlain - Walcott

Kispad: Martinez, Debuchy, Gibbs, Gabriel, Arteta, Iwobi, Giroud

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

9 éve
Törölt felhasználó
"In your own words, explain why AOC is better than Eden Hazard." ;-P :coolsmile:
9 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Wenger tökéletesen cserélt tegnap. Taktikailag egyszerűen óriásit fejlődött taktikailag az utóbbi 1 évben, de az is lehet, hogy csak simán meg van végre a keret, amit kitud használni ebből a szempontból.
9 éve
Törölt felhasználó
Ezt mondtam, volt egy fiataltól, Oxtól egy gyönyörű gól, míg a rutinosabbak inkább hibázgattak.
Be volt fosva a többség, a támadó gépezet akadozott rendesen, főleg hogy Wenger még mindig pussy volt a cseréknél is, de most még érthető, meg ezen a meccsen ilyen buszos rögbisek ellen ez kell. Mourinhoval meg fogjon kezet a 380-van.

Akpom hivatalosan is a Hullnál 1 évre.
U19 kikapott a PSV-től 1-0-ra, a kapus ismét bevédett egy hazaadást, de a másik meccs eredménye miatt mégis tovább jutott a második helyen.
9 éve
Törölt felhasználó
Igen, már megnéztem közben. :D
9 éve
Törölt felhasználó
Aron21! A com-on fent van ;-)

Szólj hozzá