A Hull City ma este bejelentette, hogy Isaac Hayden, az Arsenal fiatal védője a következő szezont kölcsönben a csapatuknál fogja tölteni.

A 20 éves játékos minden bizonnyal a napokban távozó James Chester-t lesz hivatott helyettesíteni a védelem tengelyében.

A tigrisek Chuba Apkom egy éves játékjogáról is tárgyalnak az Arsenal vezetőivel és jó eséllyel sikerül megállapodni a fiatal csatár ügyében.

A Sky Sports szerint a tárgyalások már megkezdődtek a felek a között, amit a BBC hiteles újságírója, David Ornstein is megerősített, sőt a szakember már biztosra veszi a kölcsönügyletet.

Wenger a napokban úgy nyilatkozott, nem szándékszik kölcsön adni 20 éves támadóját, végül mégis úgy döntött a francia, hogy az állandó játéklehetőség érdekében elengedi Akpomot Steve Bruce együtteséhez.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

9 éve
Törölt felhasználó
Mivel Wilshere lesérült, a legvalószínűbb kezdő: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Walcott, Giroud
Ox, Martinez, Debuchy, Iwobi, Reine-Adelaide, Gabriel, Arteta

És ha előre tekintünk a szezonra, azért elég vészjósló, hogy így csak Chambers egyedül nem fért bele a keretbe a jelenleg egészséges játékosokat tekintve.
9 éve
Törölt felhasználó
Wilshere sérülés miatt kihagyja a mai meccset. Ha a bokája, akkor Papus keresheti a pótlását.
9 éve
Törölt felhasználó
Ez a meccs számunkra egészen más, mint a tavalyi. Ha megvernénk a Chelseat, akkor a bajnokságban sem érezné a csapat azt a bazi nagy gyomorgörcsöt, amit látszólag minden egymás elleni meccsen. Viszont ha kikapunk, az negatívan hathat ránk. De jó lenne nyerni...
9 éve
Törölt felhasználó
De jó lenne ma térdeltetni a dinamót, édesistenem! :D Igazán megtörhetné már Wenger a murinnyó elleni rossz szériát.
9 éve
Törölt felhasználó
@JACKOXI: És akinek jól áll a borosta? :lol:

Szólj hozzá