Arséne Wenger a Wolfsburg elleni meccset követő sajtótájékoztatóján elárulta, hogy Theo Walcott szerződéshosszabbításához nagyon közel áll az Arsenal, így vélhetően megtörtént az áttörés a tárgyalások során.

Mint korábban arról beszámoltunk, maga Walcott nyilatkozta azt a múlt héten, hogy egyelőre kivár a hosszabbítással, de az angol szélső sem számított hosszú és elnyúló tárgyalási sorozatra.

Walcott szerződése a hamarosan induló szeron végén járna le az Arsenallal, így a szabályok szerint akár már 2016 januárjában szabadon tárgyalhatna az érdeklődő klubokkal - a londoni klub érthető okok miatt ennek akarja elejét venni.

Ez hamarosan megtörténhet, mivel Wenger elmondása alapján Walcott "nagyon közel" áll ahhoz, hogy új kontraktust írjon alá a csapattal.

Theo egyelőre még nem írta alá a szerződését, de egyre közelebb van ehhez. Remélhetőleg nagyon hamar pontot tehetünk az ügy végére. - mondta Wenger a sajtótájékoztatóján.

A Daily Mail úgy tudja, Walcott négy évre egyezhet meg a csapattal, és a jelenlegi 90 ezer fontos heti fizetése is emelkedhet, s nagyjából annyit kereshetne, mint az élen járó Alexis Sanchez-Mesut Özil páros.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

9 éve
Törölt felhasználó
Hivatalos: Walcott es Cazorla is hosszabbított! Óriási hirek!
9 éve
Törölt felhasználó
Ami most megy, az valószínűleg annyi, hogy Wenger maximálisan a jelenlegi keretre koncentrál és ha van valami fejlemény Benzema ügyében, akkor arra majd megpróbál lecsapni. A Flamini-Samper "saga" is viszonylag reálisnak tűnik. Más változás gyakorlatilag teljesen esélytelen és szükségtelen. Artetanal jobb vkp-k csereposztra sincsenek elérhető állapotban, normális áron.

Mellesleg Welbeckről azért sem érdemes megfeledkezni, mert nem csak jó Giroud pótlék, hanem nagyon hasznos variációs eszköz is taktikailag Wenger szempontjából. Ahogy azt láthattuk tavaly is.
9 éve
Ahogy Aron21 is írta, Welbeck tökéletes Giroud pótlására. Ide csatár csak akkor kell, ha az előrelépés Giroud-hoz képest is. Nos, hát Llorente nem igazán ez a kategória... és akkor még finoman fogalmaztam.
9 éve
Törölt felhasználó
Az, már ha bevethető lesz valamikor a szezon folyamán.

Amúgy nem tudom mi alapján számították, osztották a pontokat. De pl Football Manager 2015-ben Ibrahimovic a legjobb Target men jelenleg. Amivel egyet is lehet érteni.
Ami érdekesebb, hogy Llorente a 2.
Giroud persze nincs a 15 fős listán, ahol Balotelli a 14.
9 éve
Törölt felhasználó
Giroud pótlására szerintem tökéletes Welbeck.

Szólj hozzá