Arséne Wenger a pénteki hivatalos sajtótájékoztatóján ismertette az Emirates-kupára készülő kerettel kapcsolatos híreket.

A francia elmondása alapján nagyjából ugyanazzal a kerettel vághat a hétvégi tornának az Arsenal, mint amelyik az ázsiai túrán szerepelt, azzal a két különbséggel, hogy Mathieu Flamini és Wojciech Szczesny játéka kérdésessé váltak. A francia játékos a bokájára kapott egy rúgást, Szczesny pedig közel áll ahhoz, hogy egy évig aláírjon az AS Roma együtteséhez.

Wenger azt is hozzátette, hogy Danny Welbeck továbbra sincs bevethető állapotban. Az angol játékos várhatóan a hétvégén kezdi meg a könnyített edzéseket, és körülbelül három hétre lesz szüksége, hogy teljesen fitt legyen, így a két hét múlva startoló bajnoki szezonnyitót biztosan lekési.

Végezetül pedig a Copa Americán résztvevő játékosokra tért ki a menedzser: David Ospina jövő hétfőn, Alexis Sanchez pedig augusztus 3-án, hétfőn, kezdi majd meg a felkészülést az új szezonra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

9 éve
Törölt felhasználó
Ma játszunk a Lyonnal? Azt hittem csak a jövő héten.
Csak látom a várható kezdőt: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Özil, Ox, Walcott, Giroud.
Tuti nem ez lesz, bár nem tudom a Wolfsburg kivel is játszik ma, de kétlem hogy ellenünk lesz gyengébb, szóval inkább vegyes kezdőt várok, mert így holnapra nem marad senki. És azért a Lyont nem fogjuk kitömni, max ha ma ők a B-vel állnak fel.
Szóval a Villarreal a 4., sose jöttem volna rá, nekem valahogy Galata rémlett, vagy valami portugál. Hát így meg még inkább egálosan fog mindenki felállni.
Update: Arsenal Squad: Cech, Martinez, Bellerin, Debuchy, Mertesacker, Chambers, Koscielny, Gabriel, Monreal, Gibbs, Coquelin, Arteta, Cazorla, Ramsey, Wilshere, Özil, Ox, Reine-Adelaide, Walcott, Iwobi, Giroud, Akpom.
Látom nincs nagy tolongás. Wolfsburg vegyes kerettel kezdett, de többnyire alapemberekkel.
Villarrealnál nem vagyok képben, de a riporter szerint ők inkább tartalékosak. Félidőben Villa 5 pont, Wolfs 1 pont.

Más. Azt írják a City még lehet a 2. fordulóban, a Chelsea ellen is pihenteti a Copan résztvevőket. És kb úgy állnak fel mint a Real ellen, persze a 16 éves védő helyet biztos valaki rutinosabb lesz, de nagyon könnyítik a Chelsea dolgát.
Nem tudom Wenger meddig tudja Sanchezt visszatartani, neki se ártana. Meg ha azt akarjuk, hogy ne csak fél szezonig bírja, akkor néha őt is rotálni kell majd.
9 éve
Mondjuk, ha van középcsapat, amit nem becsülnék le, akkor az a West Ham...
9 éve
Törölt felhasználó
Hát csatárposzton ez kevés lesz. De remélem, hogy úgy járunk, mint a Loki :lol: :lol:
9 éve
A West Ham ellen nélküle se lesz gond.
9 éve
Törölt felhasználó
az első fordulót is kihagyja több mint vszínű

Szólj hozzá